Brak towaru na magazynie lecz następnego dnia..

• Autor wątku Autor wątku marcin.debny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marcin.debny

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam kupiłem kartę graficzną online ze sklepu morele za 4 tyś około godziny 10 rano po jakiś czasie +- 18 ( zobaczyłem tą wiadomość dopiero po 2 dniach ) wysłali ze zły był stan magazynowy i że nie ma towarów, tylko taki problem, że następnego dnia na ich stronie nagle znalazło się 5 sztuk tego samego towaru tylko z cena droższa o 1500 zł, teraz moje pytanie co robić dostałem od nich wiadomość, że przepraszają za błąd i czy chce wymienić towar na jakiś inny moje zamówienia ciągle jest u nich w firmie jako "nowe" wydaj mi się, że po prostu chcą oszukać ludzi i zarobić na tych kartach więcej, można jakoś na nich wymusić wysłanie tej karty jak są dowody ze maja na magazynie jeszcze minimum 5 sztuk.

Rynkowa cena tej karty ile wynosi? 4 tyś. czy 5,5 tyś zł ?
Skąd pewność, ze leżą tam od dłuższego czasu? Być może otrzymali je w dniu wystawienia.

Cena rynkowa +- 5000 zł. Nie za bardzo rozumiem 2 pytanie, kupiłem kartę w środę rano, następnie dostaje wiadomość około 18 ze nie ma na magazynie, a w czwartek rano już były wystawione za 5500 dostępne 5 sztuk ani mi nie anulowali zamówienia ani nie napisali, że już karty dostępne wiec nie za bardzo wiem co mam teraz robić.

Z nimi to tylko sądownie. Na wykopie ostatnio komuś się już udało wygrać.

Powrót