D
Denon23
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 29
Witam. Dnia 6 sierpnia zakupiłem 2 rzeczy na stronie pewnego sklepu internetowego. Parę dni później otrzymałem tylko 1 przedmiot, po paru dniach, gdy drugi przedmiot nie przychodził postanowiłem zadzwonić do sklepu. Dowiedziałem się, że przedmiotu nie posiadają już od ponad pół roku, więc najlepiej gdybym podał przez maila im dane do zwrotu, tak też uczyniłem dnia 14 sierpień. Po tygodniu nie było żadnego kontaktu ze sklepem, po dwóch też, więc postanowiłem zadzwonić. Pan na początku troszkę zdziwiony, że upominam się o taka kwotę (29 złotych), co innego gdyby to było parę set? Pomijając to, 27.08 Pan kazał wysłać kolejnego maila na inny adres, bo tamtego ponoć nie otrzymał. Tego samego dnia, dostałem na maila wiadomość, że przelew ma być zrealizowany tego samego dnia. Jak łatwo się domyślić dalej przelewu nie ma i prawdopodobnie nie będzie, bo otrzymałem inne przelewy dzisiaj, więc ten nawet jeszcze nie został wysłany..
Tutaj moje pytania:
Co mogę zrobić? Rozumiem, że ta kwota 29 złotych jest bardzo niska, ale dlaczego mam komuś darować 29 złotych, za ich pomyłkę..
Nikt ze mną się nie kontakował, że przedmiotu nie ma na magazynie, dopiero, gdy sam zadzwoniłem. Nie chodzi o kwotę, bo tak jak wspomniałem jest ona niska, lecz o fakt jak potrakowali mnie jako klienta, dlatego nie mam zamiaru odpuścić.
Dziękuję z góry za odpowiedz. Pozdrawiam
Tutaj moje pytania:
Co mogę zrobić? Rozumiem, że ta kwota 29 złotych jest bardzo niska, ale dlaczego mam komuś darować 29 złotych, za ich pomyłkę..
Nikt ze mną się nie kontakował, że przedmiotu nie ma na magazynie, dopiero, gdy sam zadzwoniłem. Nie chodzi o kwotę, bo tak jak wspomniałem jest ona niska, lecz o fakt jak potrakowali mnie jako klienta, dlatego nie mam zamiaru odpuścić.
Dziękuję z góry za odpowiedz. Pozdrawiam