N
nepelcowa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 61
Dostałam korespondencje z Urzędu skarbowego(Finanzamtu) że nadpłata podatku zostanie przelana na konto -tu podaja numer i jest ok -nie ma błędu bo juz wcześniej były takie przelewy wykonywane - tymczasem na koncie w zakładce ihre vorgemerkten und noch nicht eingebuchten Umsätze pojawił się wpis przelewu ale nadal stan konta był niezmienny tzn tak jakby tego przelewu nie było -a po godzinie 15 .00 znikł nawet i ten zapis a na koncie nadal nie ma przelanej kasy - o co może w tym chodzić -
Nadmienię że zerwałam umowę z doradcą który zajmował sie wszelkimi moimi sprawami -czy on mógł spowodować wycofanie tego przelewu?- to on nam zakładał konto w niemieckim banku i cały czas miał podgląd do konta -dla mnie jest to rzecz niebywała -nie mam pojęcia co mam dalej robić bo doradca przesłał mi info że jest na urlopie
Nadmienię że zerwałam umowę z doradcą który zajmował sie wszelkimi moimi sprawami -czy on mógł spowodować wycofanie tego przelewu?- to on nam zakładał konto w niemieckim banku i cały czas miał podgląd do konta -dla mnie jest to rzecz niebywała -nie mam pojęcia co mam dalej robić bo doradca przesłał mi info że jest na urlopie