Brom w wiezieniu???????

• Autor wątku Autor wątku magniz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

magniz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
..mam swojego ukochanego w wiezieniu juz od jakiegos czasu i zaczela zastanawiac mnie jedna bardzo wazna kwestia..otoz on sam mi zaczal mowic,ze dziwnie sie czuje,bo nawet nie mysli o seksie i nic go "nie kreci" jak podejmuje z nim takie tematy...on tez zaczal sie tym martwic bo zawsze byl "bardzo aktywny na takie sprawy" nawet moglabym smialo stwierdzic,ze byl aktywny ponad przecietna..on pytal kolegow w wiezieniu czy tez to maja i oni powiedzieli,ze tak..a to dlatego,ze potajemnie jest im dosypywany brom do jedzenia...czy to mozliwe???dlaczego oni wszyscy maja to samo..???jak to jest w wiezieniach???przeciez to chyba nie jest legalne nawet i moze byc szkodliwe pewnie tez????

Hmm...chyba cos juz takiego bylo tu poruszane

magniz napisał:
a to dlatego,ze potajemnie jest im dosypywany brom do jedzenia...czy to mozliwe???

I potajemnie odwiedzają ich leśne elfy w celi :)

nie ma czegoś takiego jak dosypywanie bromu... "za komuny" ponoć praktykowano to wśród żołnierzy, ale już się nie praktykuje nawet i u nich :)

PS: Gdyby tak było, na wakacjach nad morzem wszyscy mieliby zbiorową impotencję (woda morska ma dość wysokie stężenie Jonów bromkowych)

Ostatnia edycja:
hehehe sie usmialem z tym bromem;-)
jesli tak by bylo, to widzenia intymne wygladalyby conajmniej ciekawie;-)
kolejny zabobon wyplynal, to swiadczy o tym jak postrzegana jest szeroko rozumiana sluzba i realia panujace w zk, przez osoby po drugiej stronie muru
smutne ale niestety prawdziwe:-(

Tak rzeczywiście intymnych już by chyba nie było:confused::confused:

communication napisał:
PS: Gdyby tak było, na wakacjach nad morzem wszyscy mieliby zbiorową impotencję (woda morska ma dość wysokie stężenie Jonów bromkowych)
:lol: hahahahaha. Teraz się uśmiałam. Communication "mądrze gada" ;). A na to,że osadzony nie ma ochoty na - nazwijmy to - igraszki - może wpływać wiele czynników.

Mojemu to napewno nie dosypują żadnego bromu ;), bo na widzeniach intymnych jest bardzoooo aktywny :D A więc nie wierze w to.

Podzielam twoje zdanie Ewa 2002, moj A tez jest bardzo aktywny:) na intymnych wiec niemozliwe zeby cos im dosypywali.

Przenoszę temat do właściwego działu

Ostatnia edycja:
...nie wiem jak to jest w Polsce,bo on przebywa w wiezieniu za granica i mu chlopacy powiedzieli,ci ktorzy pracuja na kuchni niby,zeby wcale nie jadl tego jedzenia z kuchni tylko jak najwiecej zamawial sobie swojego...nie wiem czy to prawda czy nie ale podobno tam sie wlasnie bardzo wiele osob skarzy na jakies dziwne zmiany w zachowaniu...albo oni sobie to wszystko poprostu wmowili..:confused:D:D:D:))))

...parowa to ty jestes,bo sie zachowac nie umiesz...przykro mi,ze cie pokaralo az tak bardzo brakiem kultury...

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót