Butik internetowy - problem

• Autor wątku Autor wątku Karolina1896
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Karolina1896

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, dnia 14 stycznia złożyłam zamówienie w Butiku Top Moda (konto założone jest na fb i oczywiście dane do przelewu wysyłają prywatnie ) po wpłaceniu na konto pieniędzy okazało się, że konto zostało przejęte przez jakiegoś hakera i okradają ludzi, mam dowód, w którym osoba przyznaję się, że nie wyślę mi butów. Czy jest możliwość rozwiązania jakoś tej sprawy ?
Kwota wysłana to: 240 zł, rzekomo z rabatem 30 zł i darmową przesyłką.
Osób oszukanych jest mnóstwo... nie wiem co mam robić, ale raczej nie mam na co czekać, skoro każdy twierdzi, że to oszuści i pisząc do nich odpisali twardo ze nie wysla mi towaru. :mad:

Idz na policje, nic innego nie jestes w stanie zrobic.
I nie pytaj czy jest szansa odzyskac kase bo to pytanie do wrozki. Nie wiadomo jak dobrze zostal przekret zorganizowany.

Dziś zgłosiłam sprawę na policję,czy jest możliwość wysłania jakiegoś pisma do zapłaty skoro mam dane użytownika z przelewu? :(

Karolina1896 napisał:
czy jest możliwość wysłania jakiegoś pisma do zapłaty skoro mam dane użytownika z przelewu?
Oczywiście, na jednym nie musisz poprzestać.:rolleyes:

A za jakiś pośrednictwem miałbym to zrobić? Coś więcej mogłabym się dowiedzieć? Osoba jest na tyle bezczelna, że odpisuje mi z premedytacją same "??????"

Prosze wybaczyć, ale
Karolina1896 napisał:
A za jakiś pośrednictwem miałbym to zrobić?
Klawiatury
Karolina1896 napisał:
Coś więcej mogłabym się dowiedzieć?
Od nas? Raczej nie.
Karolina1896 napisał:
Osoba jest na tyle bezczelna, że odpisuje mi z premedytacją same "������"
I to;
Karolina1896 napisał:
skoro mam dane użytownika z przelewu?
Więc znasz adresata.

Dobrze rozumiem państwo nie, ale za pośrednictwem kancelarii ogólnie tak?

Powrót