W
welenka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam serdecznie!dokonalm zakupu obuwia sportowego za cene 219 pln...poniewaz jestem przezorna..zachowalm paragon. Po 2 miesiacach uzytkowania tych butkow, w srodku zrobila sie dziura..poprostu wielka dziura! posiadajac paragon, poszlam wiec dop sklepu zlozyc reklamacje..Wybralm forme protoklu.piszac wymine obuwia na nowe.. otrzy,malam swistek..ze 10 wrzesnia mialm sie zglosic do sklepu po odboir...dzis wrocilam z pracy czekala na naie paczka PRIORYTET..otworzylam a tam byly moje buty..jak rowniez opinia rzeczoznawcy "...stwierdzono ze w czesci piety w prawej polparze doszlo do przetarcia materialu podeszwkowego na skutek wytworzenia miejscowego zwiekszonego tarcia spowodowanego zbyt duza SUWLIWOSCI stopy wewnatrz cholewki.Jest to nie zamierzone uszkodzenie mechaniczne powstale podczas uzytkowania, ktore nie podlega reklamacji klientowskiej! w zwiazku powyzszym brak jest podstaw do uznania zgloszonej reklamacji obuwia na niezgodnosc towaru z umowa..W oparciu o opinie rzeczoznawcy sklep oddala reklamacje" Teraz mam pytanie...co dalej?? w butach chodzilam sporadycznie a wedlug opinii rzeczoznawcy zle chodze..Czy moge sie odwolac od tej opini? udac sie do sklepu ponownie i zazadac ponownego spisania protokolu?prosze o pomoc..