CENTRUM ADMINISTRACYJNE - CO TO JEST?

• Autor wątku Autor wątku student222
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

student222

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
WITAM,
mAM PYTANIE CO TO JEST CENTRUM ADMINISTRACYJNE, CZYM SIE ZAJMUJE, JAKIE SA JEGO ZADANIA, KTO TWORZY?

DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI :)

Myślę, że chodzi o BIEDRONKĘ :what:

[cytat="Korab"]Myślę, że chodzi o BIEDRONKĘ :what:[/cytat]

Korabie, to chyba długotrwałe skutki posylwestrowego kaca :what:

Studencie, na Twoje pytanie nie sposób krótko odpowiedzieć. Centrum administracyjne, inaczej może być ośrodkiem dyspozycyjnym jakiejkolwiek firmy, ośrodkiem zarządzania itd.
W googlach wpisując "centrum administracyjne" znajdziesz wiele stron i na pewno interesującą Cię odpowiedź.

WPISUJAC TO HASLO W GOOGLE WYSWIETLAJA MI SIE KONKRETNE CENTRA ADMINISTRACYJNE. CHODZI MI O CENTRUM ADMINISTRACYJNE W UJECIU - POWIATOW I WOJEWODZTW, GMIN. CZYM SIE NALEZY KIEROWAC PRZY WYBORZE CENTRUM ADMINISTRACYJNEGO??? DZIEKI ZA ODP

[cytat="student222"] CZYM SIE NALEZY KIEROWAC PRZY WYBORZE CENTRUM ADMINISTRACYJNEGO??? [/cytat]

Przede wszystkim proszę wyłączyć Caps Locka - w necie oznacza to krzyk.

Dalej nie pojmuję, o co chodzi w tym pytaniu :what: Czy chodzi o lokalizację siedziby władz samorządowych i państwowych i ich organów ?
Bo na temat struktury organizacyjnej tych jednostek to już temat rzeka. Trzeba "przelecieć" ustawy o samorządach gminnych, powiatowych i wojewódzkich, przepisach wykonawczych do tych ustaw itd.
Najlepiej wejdź na BIP-y poszczególnych jednostek i spróbuj znaleźć odpowiedź.

Powrót