Cenzury nie zniosę - wypisuję się z tego Forum...

• Autor wątku Autor wątku _Adam_Wójcik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

_Adam_Wójcik

Użytkownik
Odpowiedzi
104
Witam.

Może jestem staroświecki... Może mam przestarzałe poglądy... Ale to nie powód, aby "bez ceregieli" cenzurować czyjeś posty.

To niesłychane... Żeby bez powodu i bez uprzedzenia kasować i zmieniać treść czyichś wypowiedzi... To moim zdaniem nie mieści się w formule konieczności moderowania forum...

Wstyd Panowie Administrztorzy... Tak się nie robi... Nie chcę mieć nic wspólnego z takim Forum... A w zasadzie z takimi Administratorami.

Gdyby Ktoś zapytał o co mi chodzi, to uprzejmie wyjaśniam... Nie dalej jak wczoraj pozwoliłem sobie podjąć pewną polemikę, na temat użytego przez jednego z Forumowiczów, dla niektórych być może kontrowersyjnego słowa... Ale dzisiaj moje wypowiedzi "zniknęły"... Ulotniły się jak kamfora...

Takiego traktowania nie akceptuję. To skandal...

Pozdrawiam pozostałych Użykowników, Adam Wójcik.

Pan ukrywając się pod nickiem może pisać co dusza zapragnie ale za treść wpisu odpowiadać będzie administrator, więc jeżeli administrowanie się Panu nie odpowiada nikt Pan tu na siłę nie trzyma.

A Pan to niby pod nickiem się nie ukrywa... Podobnie jak inni Administratorzy i Moderatorzy...

Ja uważam na to co piszę i moich postów nie trzeba moderować, a niestety administrator ukryć się nie może, forum działa na polskich serwerach. Dalszą dyskusję uważam za zbędną, nie podoba się Panu regulamin forum proszę założyć swoje wtedy nikt nigdy Panu żadnego posta nie skasuje.

Panie ChisYS, bardzo dziękuję zatem za Pańską opinię.

Regulamin Forum §10. Administratorzy i moderatorzy forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli uznają to za stosowne.

Janusz M. napisał:
Regulamin Forum §10. Administratorzy i moderatorzy forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli uznają to za stosowne.

Na wieki wieków amen ;)

Ciekawe czy jest jakaś apelacja/odwołanie/zażalenie od decyzji administracyjnej (czyt. administratora) :)

Cenzury nie zniosę - wypisuję się z tego Forum...
Coś Pan Adam Wójcik nie dotrzymuje danego słowa :).
Ciekawe czy jest jakaś apelacja/odwołanie
Owszem, można się odwołać w ciągu 3 dni od otrzymania ostrzeżenia. Od moderacji postu nie ma odwołania.
Przypominam, że to jest forum prywatne.

_Adam_Wójcik napisał:
Nie dalej jak wczoraj pozwoliłem sobie podjąć pewną polemikę, na temat użytego przez jednego z Forumowiczów, dla niektórych być może kontrowersyjnego słowa... Ale dzisiaj moje wypowiedzi "zniknęły"... Ulotniły się jak kamfora...
Tą kontrowersyjną polemikę dotyczącą znaczenia słowa idiota możesz prowadzić z Ursusem za pośrednictwem pw,gg lub maila. Forum prawne to nie pogaduszki przy maglu.

Powrót