Cesja do GetBack S.A.

• Autor wątku Autor wątku SBA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
SBA

SBA

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam wszystkich, bardzo proszę o pomoc. Miałam chwilówkę w Vivusie, powinęła mi się noga, nie miałam na spłatę w terminie (minął na pocz sierpnia 2017), prosiłam o rozłożenie długu na raty, ale odmawiano. Wpłacałam niewielkie kwoty. Ktoś mi podpowiedział, żeby wezwać firmę do zaliczenia przedłużeń wcześniejszych pożyczek na spłatę aktualnego zadłużenia. W efekcie sprzedali moje zadłużenie (1 XII) do GetBack. Jak do tego teraz podejść? Słyszałam już wiele na temat tej firmy...

Sprawdzaj e-sąd bo pewnie tam GB wniesie pozew,ale najpierw będzie od ciebie zapewne chciało jakies pieniądze.

Z Twoich wyliczeń wynika że masz coś jeszcze do spłaty czy juz jest splacone ?

Dzięki za odpowiedź, mam dużo do spłaty, tylko nie mam pewności , czy vivus dobrze rozliczył wszystko, bo oddawali mi za wcześniejsze spłaty pożyczek (przelali na poczet zadłużenia)-ostatni zwrot zrobili mi na konto już po sprzedaży długu, chociaż wzywałam ich do zwrotu gdy zadłużenie jeszcze było w vivusie- no to jak mogli wyliczyć prawidłową kwotę?

Ostatnia edycja:
SBA napisał:
Dzięki za odpowiedź, mam dużo do spłaty, tylko nie mam pewności , czy vivus dobrze rozliczył wszystko, bo oddawali mi za wcześniejsze spłaty pożyczek (przelali na poczet zadłużenia)-ostatni zwrot zrobili mi na konto już po sprzedaży długu, chociaż wzywałam ich do zwrotu gdy zadłużenie jeszcze było w vivusie- no to jak mogli wyliczyć prawidłową kwotę?
proponuje czekać na polecony z sądu i odpowiednio zareagować,

Dziękuję serdecznie, nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nawet nie wiem jak mam się zachować.

Powrót