Chce ozenic sie z Tajka Angli, problem z viza

• Autor wątku Autor wątku Konrad P
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Konrad P

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam
Chce ozenic sie z Tajka, dziewczyna obecnie jest w Bangkoku. Wystapila o wize, ale nie zostala jej przyznana, pomimo, ze wszystkie dokumenty byly ok. Mam pytanie. czy moge ozenic sie z nia w UK, jesli przyjedzie na wizie turystyczniej.

Dziekuje

[cytat="Konrad P"]
Chce ozenic sie z Tajka, dziewczyna obecnie jest w Bangkoku. Wystapila o wize, ale nie zostala jej przyznana, pomimo, ze wszystkie dokumenty byly ok. Mam pytanie. czy moge ozenic sie z nia w UK, jesli przyjedzie na wizie turystyczniej.[/cytat] a co ma piernik do wiatraka i wiza do ślubu?

W ambasadzie powiedzieli jej, ze jesli przyjedzie do UK na wizie turystycznej to nie bedzie mogla wziasc slubu na terenie UK. Jest specjalna wiza dla osob z poza UK zamierzajacych ozenic sie/wyjsc za maz na terenie UK. O nia wlasnie moja dziewczyna wystapila, ale jej nie przyznali.

viza dla mojej dziewczyny z bangkoku

Mam dziewczyne tajke z Bangkoku ktora jest ze mna w ciazy. Mieszkam teraz w angli i czy moge sie starac o vize dla niej tu w anglii vize do uk? Co jest ode mnie wymagane jakie dokumenty. Czy ktos sie orientuje?

Powrót