Co dzisiaj zajadadz internauto?

• Autor wątku Autor wątku judgementcrematorium
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

judgementcrematorium

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
U mnie pieczone ziemniaczki ze szczypiorkem z doniczki parapetowej - cebuleczka popuściła szczypiorku zieloniutkiego, świeżego i bez nawozów! Do tego żerzucha sadzona na wacie i na wodzie! Piwko bezalkoholowe Karmi! Nawet jak alkoholowe bym pił to i tak trener piłkarskier reprezentacji Polski w piłce, nożnej gadał, że piwo to nie alkohol - on w sporcie robi to wie! Czyli po piwie nie można wylądować na wytrzeźwiałce . . . zresztą pijany człowiek to leży albo go karetka zabiera i stać nie może! Do ziemniaczków ketchup Heinz amerykański wymieszany z polskim majonezem kętrzyńskim (mam keczupy z Kotlina i Włocławka ale Hajnc bije je na głowę smakiem i konsytstencją!). Mięsa nie jadam, więc lecą wegetariańskie papierosy, kawa zmleczkiem działająca na kawusię niczym chłodziwo + niemieckie chips'y Funny Frish czosnkowe-cebulowe - Pringels'y równie smaczne ale smaków mało w Polsce tych, których w USA jest więcej! Na deser wszamam czekoladę z orzechami laskowymi (całe) oraz popiję wodą mineralną Żywiec gazowaną rozcienczoną z miodem [pszczoły były karmione cukrem dla wydajności produkcji]. Ziemniaczki pastewne koloru żóltego i słodziutkie - najlepsza z odmian! Zupka to barszczyk z koperkiem zabielany śmietanką taką najmniej z 18%! Potarkowany ser do zasypki i kurze jajeczko wlane do gorącej zupiny . . . wszystko, można chować do lodówki, trzymać w pokojowej temperaturze lub odgrzewać . . . jedzenie bardzo smaczne, tanie i zdrowe!

Yyyy... smacznego? Co za swoisty product-placement ;)

Najzdrowsze to chyba te chips'y i papierosy ;)
Ale pieczone ziemniaczki... Może się skuszę i w najbliższym czasie zajmę się tym.

W ogóle nie ma to jak tortura takim wpisem podczas pracy w biurze, kiedy myślami się już tuż tuż obiadu...

No nie? Ale miałam w planach super rosołek i odsmażane ziemniaczki. Dałam radę!

i surówka z rzepy bialej z selerem MNIAMUSNE

U mnie pakolskie potrawy, ktorymi sie zaraziłem na emigracji! :rolleyes:
Kurczak Tandoori Masala i zółty ryż z papryką i ogórkami. W sumie danie indyjskie, ale tylko pakole sprzedają te przyprawy!:confused:

nie cierpię ryżu!!!! bo za miske ryżu skladaja nam odkurzacze ZELMER
ps nie cierpiue tz ESEK wojskowych w razie wojny -suchary mlotkiem mozna tłuc

Ja lubię wszystko byle z jajem! :rolleyes:
Zreszta i tak niedługo wojna atomowa, więc co za różnica co teraz jemy?
Później bedą tylko ślimaki radioaktywne! :(

Kobranocka - "Biedna pani"

Autora tematu wysłałem na przymusowy odpoczynek. W jednym z postów publicznie oświadczył, że wstydzi się polskiego obywatelstwa.
Uznałem, że w takim razie nie powinien udzielać się na polskim forum.

Słusznie Panie Januszu M.! Ja też brzydzę się fajfusami, którzy wstydzą się polskiego obywatelstwa! Zbanować go na zawsze i rózgą po pupie nalać! :rolleyes:

aviva napisał:
suchary mlotkiem mozna tłuc
Połóż bez opakowania na kilka godzin na kaloryferze w wilgotnym pomieszczeniu. Zrobią się miękkie jak świeże bułeczki.

:roll: Dzisiaj kapuśniaczek, a na drugie bigosik bo jestem patriotą i nie będę jadł jakiś cudacznych, kosmopolitycznych potraw! :rolleyes:

Powrót