Co grozi za kradzież samochodu w Niemczech?

• Autor wątku Autor wątku destiny_89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

destiny_89

Użytkownik
Odpowiedzi
32
Witam. Chciałabym dowiedzieć się co moze grozic mojemu męzczyźnie za kradzież samochodu w niemczech? Jaki wyrok moze otrzymać za takie wykroczenie ( dodam, że był już karany w tym państwie, lecz nie za kradzież samochodów). Prosze o pomoc. Pozdrawiam

jak to co ? # i ewentualna grzywna
kradziez w kazdym panstwie traktowana jest podobnie, powtorne wejscie w konflikt z prawem nie jest traktowane jako okolicznosc lagodzaca :cool:

Jestem w bardzo podobnej sytuacji (nawet prawie te same wykroczenia) ! Mój ukochany kolejny raz został zatrzymany w Niemczech wraz z 3 kolegami w tym jeden uciekł. . .
Za pierwszym razem siedział tam przez 8 miesięcy, a teraz nie wiem jak będzie, z informacji na innym forum grozi mu nawet 3 do 5 lat. . . Kolega który był z nim grożą prawdopodobnie zawiasy bo ma czyste konto. ..

Witam... mam pytanie kto mi pomorze moj chlopak i brat siedza w areszcie w berlinie czekaja za sprawa z dwoma innymi kolegami zostali zlapani na kradziezy auta nigdy nie byli karani co im za to grozi? czy jest mozliwe ze dostana zawiasy i wyjda po sprawie?

dodam ze przyznali sie do winy ...

Naprawde nikt nie umie mi pomoc :(

Powrót