co sądzicie-prosze o pomoc

• Autor wątku Autor wątku justyna_Nowak85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

justyna_Nowak85

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam
Jestem studentką administracji publicznej i chiałabym poprosić o opinie/ odp na pytania.
1. kto ma większe uprawnienia wpostępowaniu administracyjnym: organ prowadzący postępowanie, strona postępowania, czy organ będący stroną w sprawie
2. co myślicie o zasadach postępowania administracyjnego (czy uważacie , że w którejś są luki prawne, jak one się odnoszą do innych zasad innych gałezi prawa?

Sądzę, że powinnaś zrezygnować z tej szkoły.

a niby dlaczego?ja chce poznac opinie innych co sądzą i dlaczego?

a tak po za tym to jest to forum, i jesli mam taką potrzebe to z niego korzystam, a nie ma przymusu odpowedzi, i jesli napisałam tu tego posta to znaczy , że do czegoś potrzebne mi są te wiadomości a nie jakieś głupie uwagi jeśli nie ma Pan nic do powiedzenia na ten temat to trzeba było sobie darować ten wpis

Korab wyraził swoją opinię i tyle. To forum dyskusyjne służy wyrażaniu opinii. Zresztą uwaga Korab'a jest całkiem słuszna.

to wyłumaczcie mi dlaczego mam zrezygnować ze szkoły?czy jest tu gdzieś napisane ze ja nie znam odp na te pytania?nie , jest tylko prośba o wyrażenie opinii i odp przez tych którzy maja coś do powiedzenia na ten temat , potrzebuje tego i dlatego napisała a nie dla mojego widzimisie, a po za tym czy np. student medycyny którzy nie potrafi zrobić operacji też juz ma rezygnować ze szkoły?, czy student filologii np angielskiej nie znający jakeigoś słowa , zwortu też ma zrezygnować ze szkoły?czy wszystcy prawnicy są tak genialnii?czy śędzia, którego wyrok został zaskarżony do sadu wyższej instancji ma zrezygnowac z pracy?? gdzie tu jets napsiane że to forum jest tylko dla tych co wszystko wiedzą i pisać mozna tak tylko żeby było zabawnie

Pani Justyno, jak rozumiem jest związek pomiędzy tym, iż jest Pani studentką administracji publicznej na jakiejś "uczelni", a zadanymi pytaniami. Poziom tych pytań wskazuje, iż to raczej bardzo kiepska "uczelnia" - stąd ja sądzę, że trzeba by z niej zrezygnować (proszę nie brać tego do siebie - to przytyk w kierunku "uczelni", która zadaje takie pytania). Poza tym kierunek administracja publiczna w mojej ocenie to żadna przyszłość - stąd też moja opinia, że szkoda czasu na taki kierunek - ale podkreślam, to moja opinia.

PS. Proszę się nie denerwować, bo robi Pani dużo błędów ortograficznych zdenerwowana i kiepsko się to czyta potem.
Pozdrawiam i życzę mimo wszystko powodzenia :)

Jeśli za mało precyzyjnie się wyraziłem, to przepraszam :roza:
Oczywiście nie chodziło mi o Ciebie, ale o szkołę (prowadzącego), który postanowił zadać tego typu pytania. Mimo wszystko widzę, że masz waleczne :serce: ...i bardzo dobrze

Powrót