J
jaca0015
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
czy są za to jakies konsekwecje czy nic nie zrobiom ja mialem sie stawic 15 lipca 2007 roku i chcę sie stawic w najbliszym czasie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jaca0015 napisał:czy są za to jakies konsekwecje czy nic nie zrobiom ja mialem sie stawic 15 lipca 2007 roku i chcę sie stawic w najbliszym czasie
zombie198222 napisał:No właśnie moim zdaniem bardzo dużo zyska, jeśli w końcu sam się zgłosi![]()
tak? a to dlaczego nie toleruja takich ludzi ktorzy sie sami stawiaja? to wstyd stawic sie samemu?, a moze ktos poprostu sie zmienił chce odsiedziec swoje i miec spokoj, Bo ma rodzine i poukładał sobie w miare życiemax1448 napisał:tylko ze więźniowie nie tolerują takich ludzi co wstawiają się sami do kryminału o tym też pamiętaj ....
ile masz do zajechania???
marcinmajster napisał:monika podpisuję się pod twoją wypowiedzią!!! ja kierowałem się takimi przesłankami jakiś czas temu dzwoniąc do bramy zk...:brawo:
a to nieprawda.jaca0015 napisał:od 6m do 3lat