D
ddavid
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam. Może na początku w skrócie napisze o co chodzi. Otóż w 2009 roku zacząłem studia. W połowie drugiego semestru musiałem zrezygnować z dalszej nauki. 1 semestr miałem opłacony, drugi natomiast niecały( wpłacone 500 zl z 1850 także zostało jeszcze do spłaty 1350 zł) wypisałem się z listy studentów. Byłem świadomy, ze jestem winny szkole te pieniądze, dostałem w rożnych odstępach czasu 3 pisma przypominające mi o tym, a ze w tamtym okresie byłem ciągle bez pracy, to jak łatwo się domyślić, kasy na spłatę nie miałem. I tak sprawa ucichła, żyłem sobie dalej( szczerze mówiąc to zapomniałem o tym wszystkim, aż mi wstyd) i dziś dostałem takie pismo
Pobierz plik sadasda jpg | TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek
I moje pytanie brzmi co teraz? Musze wypełnić formularze(odpowiedz na pozew) i odesłać do sadu, zapłacić kwotę z odsetkami i koniec? Czy będą jakieś dodadkowe sprawy w sadzie? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Pobierz plik sadasda jpg | TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek
I moje pytanie brzmi co teraz? Musze wypełnić formularze(odpowiedz na pozew) i odesłać do sadu, zapłacić kwotę z odsetkami i koniec? Czy będą jakieś dodadkowe sprawy w sadzie? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Ostatnia edycja: