co z tym zrobic ?

• Autor wątku Autor wątku gin72
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gin72

Użytkownik
Odpowiedzi
53
Witam
mam taka sprawe: jestem przed rozwodem,mieszkam zagranica,w mieszkaniu ktore ja kupilem rok po slubie za calkowicie moje pieniadze(potrafie to udokumentowac) mieszka jeszcze moja zona z nasza coreczka. Chodzi mi o to ze wszystkie rachunki sa na mnie,ja place za czynsz zona media (tak przynajmniej mysle ze placi) Przez dostep ze strony telekomunikacji mam wglad w bilingi ,zonka korzysta z telefonu bez zadnych zachamowan nabijajac rachunki i nie placi . Nieche odlaczac tel z powodu internetu za posrednictwem ktorego mam kontakt z dzieckiem. Zona caly czas powtarza ze zaplaci ale jak wchodze na strone TP widze caly czas niedoplate.
Jak moge wymusic na niej zaplacenie tych rachunkow :?: bo wczesniej czy pozniej i tak one spadna na mnie.Zona nie doklada sie do czynszu ,mieszka tam zupelnie za free

wiem ze od niedawnego czasu istnieje mozliwosc rozdzielenia telefonu od neostrady zachowujac tylko sam dostep do internetu ale dlug i tak trzeba bedzie splacic

Tp długu ci nie podaruje! ale można odłączyć już internet od telefonu! proponuję ci tak zrobić! a jeśli nie chcesz rezygnować z telefonu zablokuj wszelkie połączenia telefoniczne wychodzące.Tak tez mozna zrobić. Ty się dodzwonisz a ona nie zadzwoni nigdzie!A co do reszty pytań to nie wiem ale jest na to tez jakiś sposób.

Powrót