Co z tym zrobić ?

• Autor wątku Autor wątku Marcin1986_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marcin1986_

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
29
Witam . Czy należy mi się coś jak znajdę prace w Innym Województwie niz tym gdzie się zarejestruje , ile i po jakim czasie mam coś zrobić zeby to otrzymać ?

Z Urzędu pracy jak tam się zarejestruje

Spełniasz warunki do zasiłku dla bezrobotnych?

Okok ale coś otrzymam jak zarejestruje się w Mazowieckim a robotę otrzymam , w Wielkopolsce ?

A przeczytałeś wątek, który podesłałam?
W przypadku ubiegania się o dodatek aktywizacyjny nie ma wymogu podejmowania pracy wyłącznie w swoim województwie, czy powiecie... z wykluczeniem podjęcia pracy za granicą u pracodawcy zagranicznego.

Czyli jak otrzymasz pracę w Wielkopolsce, nie dostaniesz zasiłku w Mazowieckim.

PS>
Proszę forumowiczów, którzy mają ogromną wiedzę o jasne odpowiadanie ludziom, którzy tej wiedzy nie mają, bez odsyłania do masy treści, którą trzeba przewertować i później głowić się, żeby to zinterpretować. Gościu zadał konkretne pytanie, to można konkretnie wyłożyć odpowiedź na patelni, w taki sposób jaki podałem. Zapytał centralnie, to centralna odpowiedź. :)

sir_ryszard napisał:
Czyli jak otrzymasz pracę w Wielkopolsce, nie dostaniesz zasiłku w Mazowieckim.
To nie jest odpowiedź na zadane pytanie. Nie rozumiesz pytania.
Odsyłamy do innych wątków po to, aby użytkownik mógł poznać warunki, o których w swoim poście nie wspomniał, a które mogą być istotne dla sprawy bądź, aby nie udzielać setny raz odpowiedzi na to samo pytanie. Jeśli komuś nie chce się przeczytać "podanego na tacy" wątku, w którym znajduje się odpowiedź, to już nic na to nie poradzimy.

Odpowiedź już padła wyżej.

Ostatnia edycja:
Powrót