co za naruszenie praw autorskich

• Autor wątku Autor wątku AnulaD
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

AnulaD

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Umieszczając na allegro swój przedmiot do sprzedazy wykorzystałam zdjęcia przedmiotu innego użytkownika. Teraz on "kieruję sprawę do odpowiednich władz a także zgodnie z regulaminem Allegro.pl także do nich. " Co mi za to grozi? proszę o odp.

Nie bardzo wiem gdzie to moge zgłosić albo napisać co robić gdy ktoś się podszywa pod moja osobę na jakimś portalu , może opowiem ....
Cztery lata temu zalogowałam sie na jednym z portali graficzno-fotograficznych było tam nie wiele osób. Można powiedzieć ze zwarta grópka ludzi oceniająca tylko swoje parce miedzy sobą. I dabjąca o interesy strony . I gdy już sie nauczyłam robić różne prace w programach , to moje prace nadal były usówane .
Potem wyszła tam z tego jakś kłótnia sprzeczki i pozanirzałam oceny prac tym ludziką z tego portalu. Potem tam nie zagladałam potem znowu zaglądnełam co sie dzieje nie było mnie na tym portalu rok czasu a tamci nadal mnie wspominają a raczej obgadują i tworza na mój temat jakieś niestworzaone historie a dla czego ? Bo na ten portal mozna zalogować sie bez podania meila , mozna zmyslić z ksiezyca jakieś meil i wpisać i juz sie jest użytkownikiem , logule sie tam wiele osób wstawia jakies parce zdjecia robione na odwal bazgroły. Oni te parce usówją i czepiją sie mnie ze to ja je wstawiam . Na małym czacie obok urzytkownicy piszą na mój temat niestworzone historie i niezbyt miłe w dodatku podają tam linki do moich stron . Nie bardzo jest to dla mnie zrozumiałe bo zauwarzyłam ze moze na złośc mnie inni bądz ci z tego portalu podszywają sie podemnie dajac niemalz ze podebne niki i przez osoby na tej stronie jestem niewinne posądzana o wiele zeczy jakie nie zrobiłam . Nie wiem komu moge to zgłosić do kogo napisać po prostu co złośliwe i złe ktoś im zrobi leci po prostu na mnie !!

Powrót