co zrobic w ciezkiej sytacji

• Autor wątku Autor wątku misiu823
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

misiu823

Użytkownik
Odpowiedzi
41
mam problem niewiem jak z tego wyjsc mieszkam w hamburgu w ostatni weekend zorganizowalem grila po grilu ok 12 w nocy zostalem ja i moia kobieta i kolega wszyscy bylismy pod wplywem alkoholu. nie pamietam dokladnie co bylo powodem ale zrobilem straszna rzecz bez wyobrazini ale po alkocholu czlowiek nie mysli logicznie i zucilem sloikiem z farba w kierunku drzewa i trafilem w moja kobiete rozbilem jej glowe. wezwalem karetke i przyjechali z policja powiedzialem ze to byl nieszczesliwy wypadek. ze nie moglem znalesc z tego wszystkiego portwela z dokumetami wiec zostalem zatrzymany rano przewiezili mnie do prezydjum policji pobroli odciski zrobili zdjecia podpisalem jakies dokumety i mnie poscili ze dostane pismo moja kobieta lezy w szpitalu czje sie lepiej ale raz zemna rozmawia nastepny razem mnie wygania niewiem w sumie co ona z tym zrobi nie chcem jej nic nazucac ale wykonuje jej prace tam gdzie moge robie wszystko co chce bo fakt jest ze to ja zrobilem ale nie bylem swiadomy bylem pijany .co teraz sobie zdaje sprawe ze przez glupote moglem doprowadzic do gorszej tragedii. Czy bede mial czas zeby zabezpieczys mieszkanie jak ewentalnie dostane wyrok co z mieszkaniem z czynszem , czy mosze cos zrobic gdzies sam isc czy mam czekac az oni cos przysla jak mam sie w tej sytacji zachowac czy mam sie gdzies sam udac i ewentualnie ile mi za to grozi jaki wyrok na co musze byc przygotowany , skad wziasc adwokata czy potrzebuje bo nie stac mnie na platnego . z gory dziekuje za udzielenie odpowiedzi

Ostatnia edycja:
ja nie chcem obejsc prawa tylko nie wiem co mam robic w tej sytacji to byl wypadek ale moja kobieta jest bardzo msciwa i nikt nie wie na co ja stac klamanie ma we krwi w zeszlym roku zalozyla mi sprawe dopiero jak wyszlo na jaw ze okolo 2 w nocy przyprowadzila ja policja i juz miala siniaki i podrapany policzek. a ona zeznala ze o 3 ja pobilem i zgwalcilem i wtedy zdala sobie sprawe ze nie wygra ona nie pamietala o tym fakcie od niedawna zaczelo nam sie ukladac no i ten wypadek ja chcem sie dowiedziec ile mi ewentalnie grozi za to . dzieki

Powrót