J
joda
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Nie wiedzialem gdzie dac ten temat wiec daje go tutaj. Jeśli należałby się do nnego działuto prosze bardzo o przenesienie. I Bardzo prosze o radę, bo to trudna sprawa. Mieszkam w bloku komunalnym na 4 pietrze. Jets to blok policyjny. Mieszkanie dostal moj ojciec jako słuzbowe niegdys i zostalo juz dla nas. Wiec czasami pogrywam sobie na macie do tanczenia ( jakies 2-3 h dziennie) Jesttroche tupania o podłogę przyznaje. Dzisiaj przyszli do mnie z wrzaskiem ze mam przestac to robic bo inaczej rozwiążasrawe w inny sposob. Domniemam ze chodizlo o jakies sprawy sadowe. Dodam ze ze 2 razy histori zdarzylo sie ze pusciłła nam woda z pralki i troche ich podlało za co tez się wielce odgrazali. Kiedys nawet wrzeszczeli za to, ze moj amama chodizla po domu w drewniakach
Ale pyanie moje jest nastepujace. Czy jest jakas mozliwosc ze moga mi zaszkodzic jesli dalej bede stukał na macie? Jak moge rozwizac ten problem zeby nie ograniczali mi wolnosci wmoim mieszkaniu. Czy sa jakies ewentualne artykuły na które ogłbym siepowolac? Z gory dziekuje za odpowidz i prosze bardzo o pomoc. Pozdrawiam. Bartosz Jadczak