Czy będą dodatkowe konsekwencje?

• Autor wątku Autor wątku YonaSedai
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

YonaSedai

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Otóż złapano mnie w sklepie w Niemczech na kradzieży towaru o wartości 2 euro... Poproszono do pokoju w którym czekaliśmy na policję. Policja przyjechała, zapłaciłem 100 euro sklepowi, podpisałem jakieś dokumenty i zostałem odstawiony przez policję do domu oraz odebrany przez ojca. Byłem w Niemczech na wakacjach 2 tygodnie i wiem że źle zrobiłem. Chciałem jeszcze dodać że mam 15 lat i był to pierwszy taki przypadek w moim życiu. Czy grożą mi dodatkowe konsekwencje?

Nie martw się:)wszystko będzie dobrze.Przeczytaj sobie moją historie,ja bardziej nabroiłam ale nade mną jednak tam na górze ktoś czuwa i szczęście dopisało-postępowanie zostało umorzone.Posłuchaj starszej,doświadczonej koleżanki i lepiej więcej nie kradnij,bo jeszcze ci się to spodoba i wtedy może się to gorzej skończyć dla ciebie.Mam nadzieję,że chociaż żałujesz tego co zrobiłeś.

Dziękuję za te słowa, w zasadzie od dwóch dni myślę co mi do łba strzeliło żeby kraść, ale nieważne. Z tym że Ty mogłaś napisać usprawiedliwienie swoich czynów, a ja już w Polsce :(

Powrót