C
chesus
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
witam. jestem po sprawie w sadzie dla nieletnich za kradziez z wlamaniem. dostalem nadzor rodzicow i byla to moja pierwsza sprawa. niestety nie moge dojsc do porozumienia z rodzina i zyczliwi sasiedzi od dluzszego czasu wydzwaniaja na policje w sprawie klotni jakie sie odbywaja..
moja mama zostala dzisiaj wezwana na komisariat gdzie powiedzieli jej ze wplynely do nich informacje o terroryzowaniu przeze mnie rodziny oO!, zaklocaniu spokoju itp itd w tym jazda na motorze i autem bez prawa jazdy (podobno sa zdjecia). czy grozi mi w takim wypadku osrodek?, kurator?
co teraz bedzie wiedzac ze na dniach mam dostac wezwanie na przesluchanie?
nie wiem tez jak moga miec mnie w komputerze (w kartotece) gdzie nie ma moich odciskow palcow ani zdjecia no ale podobno jestem..
z gory dzieki za odp, pozdr!
moja mama zostala dzisiaj wezwana na komisariat gdzie powiedzieli jej ze wplynely do nich informacje o terroryzowaniu przeze mnie rodziny oO!, zaklocaniu spokoju itp itd w tym jazda na motorze i autem bez prawa jazdy (podobno sa zdjecia). czy grozi mi w takim wypadku osrodek?, kurator?
co teraz bedzie wiedzac ze na dniach mam dostac wezwanie na przesluchanie?
nie wiem tez jak moga miec mnie w komputerze (w kartotece) gdzie nie ma moich odciskow palcow ani zdjecia no ale podobno jestem..
z gory dzieki za odp, pozdr!