Czy istnieje podatek od loterii ale przed odbiorem nagrody?

• Autor wątku Autor wątku Karina25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Karina25

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dostałam z miesiąc temu e-meil o wygranej, ponieważ napisany by w języku angielskim nie zwróciłam uwagi, loteria holenderska, niedawno dostałam znowu kilka E-meili o wielkiej wygranej, która mogę odebrać ale po wpłaceniu "notarization fee "550 euro, ponieważ bez tej wpłaty nie można przejść procedury dalej...jak wyjąsnić im że oszukują ludzi? jaką podstawę prawna mogę podać?czy mieliście styczność z taką sytuacją?nadmieniam że loteria w holandii taka istnieje jednak odnośnie losów anie wielkiej wygranej w losowaniu e-meila i mają swoją siedzibę w trzech miastach.

[cytat="Karina25":n4jtmtd5]Dostałam z miesiąc temu e-meil o wygranej, ponieważ napisany by w języku angielskim nie zwróciłam uwagi, loteria holenderska, niedawno dostałam znowu kilka E-meili o wielkiej wygranej, która mogę odebrać ale po wpłaceniu "notarization fee "550 euro, ponieważ bez tej wpłaty nie można przejść procedury dalej...jak wyjąsnić im że oszukują ludzi? jaką podstawę prawna mogę podać?czy mieliście styczność z taką sytuacją?nadmieniam że loteria w holandii taka istnieje jednak odnośnie losów anie wielkiej wygranej w losowaniu e-meila i mają swoją siedzibę w trzech miastach.[/cytat:n4jtmtd5]
Na takie bzdury o wielkiej wygranej nie odpowiada się.

Dzięki to akurat wiem ale chce wiedzieć czy sa jakies podstawy karne?? nie musisz ze mnie robić od razu głupiej idiotki!!!

[cytat="Karina25":65uehdbd] nie musisz ze mnie robić od razu głupiej idiotki!!![/cytat:65uehdbd]
Ja tego nie powiedziałem Szanowna Pani.:)

Powrót