J
jimmybim
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 490
Masz nakaz zapłaty z KW to powinno Ci wystarczyć. Myślisz, że komornik będzie miał nakaz przeszukania mieszkania?!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Biedny Obywatelu...Nibiru H1 napisał:Komornik nie musi mieć jakiegoś dowodu że w danym miejscu mieszka dłużnik?
Był i drugi, i trzeci. Byłyby zapewne i kolejne bo się koleś poczuł nieśmiertelny i zbyt pewny siebie ale na szczęście asesor Michał K. (zarzuty już chyba otrzymał) musiał przerwać proceder i chyba już do fachu nie wróci (mam nadzieję).jimmybim napisał:A sprawa ciągnika to jest jeden przypadek na milion.
W przypadku asesora Michała K. jakoś nie działały... Jak napisał sąd: nie ma ciągnika - nie ma sprawyjimmybim napisał:Na wszystko są odpowiednie powództwa/skargi.
Jakby siły użył "nieco za mocno", to może powiedzieć jak sąd o ciągniku: nie ma asesora - nie ma sprawyjimmybim napisał:Możesz użyć siły oczywiście, ale będziesz odpowiadał karnie za napaść na funkcjonariusza publicznego.
Takie jest niestety kulawe to prawo.Ty jesteś uczciwy,nie masz długów a w Twoim mieszkaniu dłużnik nie mieszka i nie przetrzymuje żadnych swoich ruchomości,jednakNibiru H1 napisał:Nie mogę zrozumieć czemu takiego człowieka nie mogę potraktować jak zwykłego złodzieja?