Czy ktos moze cos wie??

• Autor wątku Autor wątku KalinkaBadzio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KalinkaBadzio

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
moj narzeczony zostal zatrzymany...znaleziono przy nim jeden telefon ktory ukradl, a zlapali go w momencie gdy chcial ukrasc kolejny i grozil jakiemus kolesiowi nozem, poza tym przyznal sie do 2 kradziezy...dostal teraz 2 miesiace sankcji i czeka na glowna sprawe(tak przynajmniej to zrozumialam)czy jest mozliwosc ze dostanie potem tylko w zawiasach czy to jest juz pewne ze dostanie iles tam lat??przedtem nie byl nigdy karany...czy to cos robi ze za 2 miesiace mam termin porodu a ciaza jest zagrozona??czy to prawda ze jesli sie z nim teraz jak najszybciej pobiore to wtedy to zlagodzi wyrok??(slyszalam rozne plotki ale ja jestem w tym wszystkim strasznie zielona)i co mu tam mozna a co jest mu zabronione??tylko prosze nie podawajcie mi linkow na inne fora,bardzo prosze o odpowiedzi szybkie bo to dla mnie bardzo wazne...nie moge potrafie sie pozbierac po tym wszystkim i o niczym innym myslec i na niczym sie skupic...bardzo prosze o pomoc :help:

Kalinka
[cytat:24yshwjz]
dostanie potem tylko w zawiasach czy to jest juz pewne ze dostanie iles tam lat??
[/cytat:24yshwjz]
tego nikt nie wie zalezy od sędziego i od tego jaki wyrok będzie chciał prokurator na jego kożyć działa to że się przyznał
czy to cos robi ze za 2 miesiace mam termin porodu a ciaza jest zagrozona??
niestety nie
czy to prawda ze jesli sie z nim teraz jak najszybciej pobiore to wtedy to zlagodzi wyrok??
nie to czy oskarżony jest w związku malżenskim nie wpływa na wyrok
co mu tam mozna a co jest mu zabronione??
wsumie temat rzeka niejedno krotnie poruszany na forum w bardzo ogólnym skrócie: widzenia za zgodą prokuratora/sądu zalezy w czyjej jest dyspozycji, paczka żywnościowa raz na kwartal, paczka higieniczna ale na nią musi czy przyslac talon, nie wolno dzwonić,
prosze nie podawajcie mi linkow na inne fora
kiedy tak są odpowiedzi na nurtujące cię tematy
wystarczy się z nimi zapoznać i bedziesz znała odpowiedz swoje pytanie np co mu tam można a co jest mu zabronione?
pocztyaj tematy w więzienictwie dotycząc aresztowanych lub poprostu skorzystaj z opcji szukaj
A na pogaduszki czy rozmowe zapraszammy na temat wolny
Spokojnie niedługo się w tym odnajdziesz :serce: najwazniejsze to żebys dbała o siebie i dziecko więc się nie zamartwiaj za bardzo i postaraj się spokojnie do tego podejść bedzie dobrze

ewciaaa bardzo Ci dziekuję!!!

Kalinka o ile się nie mylę to będzie art 280§2 k.k. Za taki czyn grozi od 3 lat więzienia i raczej nie liczyłabym na zawiasy to chyba praktycznie niemożliwe. Mój mąż kilka lat temu za takie samo przestępstwo dostał 6 lat.
Poczytaj szczególnie tematy listy areszt. Paczka dla areszt. Widzenia tymcz. areszt. i w temacie wolnym też możesz wiele się dziedzieć

Powrót