czy mgę być poszukiwany w niemczech

• Autor wątku Autor wątku tonymontana111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tonymontana111

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
WITAM PARĘ LAT TEMU KONKRETNIE W LATACH 1995-1999 BYŁEM NIEPOKORNY I TROCHĘ NAROZRABIAŁEM.A MIANOWICIE ZOSTAŁEM PRZYŁAPANY NA KRADZIEŻY W SKLEPIE,KOLEJNE MOJE WYKROCZENIE TO POSŁUGIWANIE SIĘ FAŁSZYWYM PRAWEM JAZDY ZA OBA TE WYKROCZENIA ZOSTAŁEM ZAOCZNIE SKAZANY NA KARĘ GRZYWNY KTÓRA TO KARA ZOSTAŁA W PÓŻNIEJSZYM CZASIE ZAMIENIONA NA ODSIADKĘ W ARESZCIE.MOJE PYTANIE JEST TAKIE CZY PO WEJŚCIU DO UNII I STREFY SCHENGEN KARY TE ANULOWANO CZY MOGĘ SIĘ SPODZIEWAĆ NAJGORSZEGO CZYLI ZAMKNIĘCIA W WIĘZIENIU PROSZĘ POMÓŻCIE:help:

Witaj,tego ci nie zapomna.Do Niemiec wjedziesz normalnie,nie ma granic.Ale glupia kontrol i lezysz.Musisz probowac pisac do nich zeby ci ta kare,jak da rade na raty rozlozyli.Napisz ze zaplacisz tylko ze w ratach.Jak nie to siedzisz,jak cie gdzies trafia.
Pozdrawiam.

Ostatnio moj kolega to samo przerabial,zlapali go w Hamburgu i krotko,albo placi albo siedzi.No i nie mial kasy i tydzien siedzial.Dopiero jak jego zona zalatwila reszte pieniedzy z tej kary to go wykupila.Odjeli ten tydzien co siedzial i reszte zaplacili.Tak ze j/w.

Z tego co wiem i z tego co sie orientuje to wszystkie male przewinienia zostaly anulowane po wejsciu polski do EU. Ale w praktyce bywa roznie. Wiec trzeby byc ostroznym.

Czy ktoś ja widział?
Mam na imie Ewelina. Dwa lata temu wyjechałam do Stanów Zjednoczonych I nadal tutaj przebywam. Powód dla którego pisze na Niemieckiej stronie I o takin tytule jest taki, że szukam mojej mamy! Wiem, że to nie jest najlepszy sposób na jej odnalezienie ale zawsze można sprawdzić różne źródła. Jak już mówiłam wyjechałam do US, na poczatku wydawało się wszystko dobrze, mama dzwoniła do mnie a czasami sms-owała ale od jakiegoś półtora roku a teraz może I więcej nic się nie dzieje, ona nie pisze I nie dzwoni do mnie a ja nawet nie mam do niej żadnego kontaktu:( jest mi bardzo przykro, że nie moge jej powiedzieć o tylu rzeczach I że Jak polece do Polski nie zobacze już jej. Mojej mamy imie jest- Elżbieta M. (Ela).Prosze! Jak bedziecie ja widzieć, słyszeć o niej, albo ktoś inny wam powie o takiej kobiecie dajcie mi znać. Mój email adres:
ematuszna@gmail.com
Dziękuje wszystkim I czekam na odpowiedzi!!!

Powrót