czy mi za to coś grozi?

• Autor wątku Autor wątku madx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

madx

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
25
Witam
Na dziś 26.04.2009 planuję umieścić na pewnym forum warezowym ten filmik
YouTube - Rewizja komputera (www.WP.tv)
klilka set razy gdzie się tylko da. Nie jestem autorem filmiku, to po pierwsze. Po drugie czy forum "pirackie" może mi coś za to zrobić? (do przeprowadzenia całej operacji mam gotowe narzędzia, tak że to potrwa kilka minut :) ale namiesza za to bardzo na tym pirackim forum)

Tak, Bo to spam jakby nie było. Ale chyba tylko Ban ;)

Spam, to nie jest.. bo nic nie reklamuję, nie składam nikomu oferty handlowej... a w regulaminie nie mają "umieszczaj pirackie materiały".. to mogę dać teoretycznie co chcę... mają w regulaminie informację, że administracja nie zagląda w linki co ktoś dał w temacie na ich forum, domniemam, że nie wiedzą co dałem, a co do ilości to już inny problem. Mi chodzi czy mogą mi wytoczyć sprawę, że zawalam im forum "śmieciem".. zresztą nawet do prokuratury czy na policję to też nie chyba nie pójdą, bo policja i prokuratura to tylko czeka na takich adminów, żeby sami przyszli ;) ...mi chodzi o to czy mogę im szkodzić w działach gdzie mają piraty? bo nawet argumentacja, że to kopie zapasowe to nie ma znaczenia, bo to rozpowszechniają w sieci a to piractwo (dla uplinkerów), a dla adminów pomocnictwo. W ogóle śmieszne jest to, że te młotki płacą uplinkerom i robią konkursy kto więcej piratów wystawi

Na tym Forum nie pomagamy w szkodzeniu innym.

ale oni (warezy) szkodzą, łamaną tylko prawo, nic innego nie potrafią tylko kraść, kraść, kraść...

To zgłoś to na policję.

Niszczenie to nie rozwiązanie.

Powrót