D
davedesign
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam serdecznie, jakiś czas temu napisała do mnie pewna osoba na facebooku abym wykonał mu projekt graficzny, okej wszystko szło fajnie pisalismy normalnie na facebooku, osoba wydawała sie bardzo w porządku więc postanowiłem zrobić jej ten projekt
Ugadaliśmy sie na 300 zł i 100 zaliczki, pieniądze zostały przesłane na PayPal
Projekt wykonałem i oddałem go temu Panu, a on wpłacił mi resztę pieniędzy na paypala
Az nagle na drugi dzień pisze do mnie, że chce zwrotu pieniedzy gdyż projekt jest niekompletny (wszystko było kompletne) i chciał jakieś poprawki, które oczywiscie wprowadzilem
Po wyslaniu zachciało mu sie jeszcze wiecej poprawek i gdy zgodziłem sie na zrobienie tego on odmówił piszac że ma juz drugiego grafika i chce pieniadze bo inaczej pojdzie do prawnika i bedzie żądać zwrotu pieniedzy i zwrotu za poradę prawną.
Eh cięzka sytuacja bo człowiek uparty jak osioł i nie da się nawet z nim dogadać
Dodam iż nie pisaliśmy żadnej umowy, były to czyste wiadomości na fb
Co byście zrobili na moim miejscu?
Odesłali te pieniądze i dali sobie spokój czy nie?
Ugadaliśmy sie na 300 zł i 100 zaliczki, pieniądze zostały przesłane na PayPal
Projekt wykonałem i oddałem go temu Panu, a on wpłacił mi resztę pieniędzy na paypala
Az nagle na drugi dzień pisze do mnie, że chce zwrotu pieniedzy gdyż projekt jest niekompletny (wszystko było kompletne) i chciał jakieś poprawki, które oczywiscie wprowadzilem
Po wyslaniu zachciało mu sie jeszcze wiecej poprawek i gdy zgodziłem sie na zrobienie tego on odmówił piszac że ma juz drugiego grafika i chce pieniadze bo inaczej pojdzie do prawnika i bedzie żądać zwrotu pieniedzy i zwrotu za poradę prawną.
Eh cięzka sytuacja bo człowiek uparty jak osioł i nie da się nawet z nim dogadać
Dodam iż nie pisaliśmy żadnej umowy, były to czyste wiadomości na fb
Co byście zrobili na moim miejscu?
Odesłali te pieniądze i dali sobie spokój czy nie?