K
kochanka Shreka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 21
Poszłam do PUP z dwójką płaczących na rękach dzieci, nie przeczytałam dobrze informacji o stażu i... się wkopałam. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Poszłam ze skierowaniem do pracodawcy. Niby "ludzki człowiek", bo Pani rozumie że jak mi napisze że odmawiam stażu to mnie wyrejestrują z PUP, ale z drugiej strony twierdzi że nie może napisać że odmawia przyjęcia stażysty, bo jej odmówią stażu. To prawda?
Nie mogę podjąć stażu ponieważ mam roczne dziecko i nie ma się nim kto zająć. Czy może jest szansa, że jeśli na skierowaniu będzie podany powód że odmaiwam ze zwględu na opiekę nad dzieckiem to mnie nie wyrejestrują?
Wiem że powinnam się bardziej pilnować i w razie czego zapłacę za mój własny błąd. Po prostu szukam rozwiązania.
Nie mogę podjąć stażu ponieważ mam roczne dziecko i nie ma się nim kto zająć. Czy może jest szansa, że jeśli na skierowaniu będzie podany powód że odmaiwam ze zwględu na opiekę nad dzieckiem to mnie nie wyrejestrują?
Wiem że powinnam się bardziej pilnować i w razie czego zapłacę za mój własny błąd. Po prostu szukam rozwiązania.