czy prokurator tez czlowiek......?

• Autor wątku Autor wątku juluś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

juluś

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
22
witam wszystkich.mam pytanie czy rozmowa z prokuratorem,moze miec jakis wplyw na dalsza sprawe,na wyrok itp.mam zamiar sie z nim skontaktowac i o ile sie zgodzi,umowic sie z nim na rozmowe.jak myslicie jest sens.........jestem zdesperowana wiec zrobie wszystko co w mojej mocy........
z gory dziekuje.

Dobre pytanie?! Najlepiej sprawdzić samemu.Ja rozmawiałam z prokuratorem i czułam się jak to bym ja była oskarżona,a nie on!!!

rozumiem.ale czlowiek, czlowiekowi nie rowny......tak ktos,kiedys powiedzial:smile: sprobuje,byc moze,w niczym mi to nie pomoze,ale i nie zaszkodzi.

Ja bym odradzał prywatnego spotkania z prokuratorem. Może jeszcze pomyśleć że chcesz wpłynąc na niego i jeszcze bardziej zaszkodzisz sobie

Ja powiem to tak na początku miałam można powiedzieć super prokuratora jak z nim rozmawiałam to wszystko mi wytłumaczył co z czym i na czym to polega :), po pół roku zmienił się prokurator i w ogóle ze mną nie chciał rozmawiać :mad: każdy prokurator podchodzi do sprawy indywidualnie

Juluś na prokuratora w żaden sposób nie wpłyniesz. Rozmowa z nim nie ma najmniejszego wpływu na wymiar kary itd.
Ja rozmawiałam mniej więcej co 2 tygodnie osobiście z prokuratorem i raz w tygodniu telefonicznie, ale to raczej z tego powodu, żeby cokolwiek dowiedzieć się o sprawie i walczyłam o uchylenie aresztu. Nie miałam innego wyboru, bo przez większość pobytu Mirka w areszcie nie mieliśmy adwokata, a miałam takie szczęście, że prokurator informował mnie o wszystkim co tylko mógł powiedzieć (niestety nie wszystko mógł powiedzieć, bo wiele rzeczy było utajnione)

Powrót