Czy stacja TVN7 może bezkarnie manipulować widzami BIGBROTHER

• Autor wątku Autor wątku Speeddyy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Speeddyy

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
Witam mam pytanie chodzi o program Bigbrother ja mam co najmniej dwie kwestie odnośnie tej stacji i tego programu. Pierwsza prawdopodobnie wyniki głosowań sms premium są manipulowanie argumenty w pierwszym tygodniu głosowało około 750 osób można to było wywnioskować po programie na żywo kiedy wypowiedziami kwestie że różnica głosów jest około 20. Ale w poprzednia niedzielę podano inf w procentach i wyniosły one 49.99% i 50.01% wynik całkowicie nie realny gdyż musiałoby by głosować 10000 osób a różnica tylko 1 glosu a przy 1000000 głosów co też mało prawdopodobne różnica musiałaby wynosić najwięcej 149. TVN7 nie chce odnieść się do tych wyników i to daje do myslenia. Oczywiście mogło być tak że osoby widzące ilość głosów miały prywatne telefony z których wysyłały sms aby dana osoba odpadła. I druga wczorajsza kwestia w internecie jest film w którym osoba agresywna niszczy czyjąś własność mimo kilku upomnień nadzorujacych program nie przestaje jest jakby w furii z powodu zadania jakie dostali oczywiście agresja jest zakazana w tym programie. Natomiast w telewizji został ten moment został bardzo okrojony brak jakichkolwiek upomnień że strony nadzoru i zostało to pokazane jakby nic wielkiego się nie stało. Osoba ta ma kontakty ze światem TVN z tego co zauważyłem to jest bardzo dużo osób które uważają że TVN z nich robi ludzi nie myślących i ich manipuluje. Czy można jakoś zainterweniować aby stacja odniosła się do tych 2 kwestii bo mi jest żal osób które jawnie są oszukiwane.

ludzie to nie mają większych problemów....

Jak komuś nie odpowiada formuła programu to najlepiej najzwyczajniej nie oglądać i nie wysyłać smsów.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót