M
molisa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
mam pytanie okolo 3 lat temu mężczyzna poznany przez internet nagadał mi bzdur że jest prawiczkie to mi zaimponowało w nim. A że szukałam partnera życiowego to umowilam sie z nim no i doszło do sexu. Później okazało się że ten mężczyzna wcale nie był prawicziczkiem oszukał mnie przez to juz nie chciałam się z nim spotykać czy to jest przestępstwo że wprowadził mnie w błąd ???
Później okazało się że jednej dziewczynie nagadał że kupi jej auto opowiadał jej bzdury że jest jego jedyną itd pomimo że juz wczesniej ze mną obcował sexualnie czy to można zgłosić na policje. Jeszcze dodam że ze względu na to ze zostałam oszukana to pisałam do jego znajomych jaki to oszust itd on zgłosił sprawę o nękanie z art 190 a & 1 kk proszę o poradę
Później okazało się że jednej dziewczynie nagadał że kupi jej auto opowiadał jej bzdury że jest jego jedyną itd pomimo że juz wczesniej ze mną obcował sexualnie czy to można zgłosić na policje. Jeszcze dodam że ze względu na to ze zostałam oszukana to pisałam do jego znajomych jaki to oszust itd on zgłosił sprawę o nękanie z art 190 a & 1 kk proszę o poradę