A
alpinex
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Ponad rok temu umowilam sie z facetem na sex przez internet... Mialam wtedy 16 lat a on 25. Poniewaz jestem bisexualna i on to wiedzial (wiedzial tez ile mam lat) zaproponowal ze spotkamy sie w hotelu z inna para i zobacze jak to jest z dziewczyna... bylam mloda i ciekawa wiec sie zgodzilam. Pojechalam na umowione spotkanie z nim a potem razem pojechalismy do hotelu.Byla tam juz ta 2 para w wieku on 24 i ona 22 lata. Oczywiscie zgodzilam sie na sex z tym facetem i zeby dotykala mnie tamta dziewczyna lecz na nic wiecej. Zreszta on nawet o nic sie nie pytal. Na miejscu podano mi alkohol (niby na rozluznienie) Poniewaz bylam mloda ta ilosc na mnie zadzialala i teraz widze wszystko jak na zdjeciach a nie jako ciag zdazen... Najpierw robilam to z facetem z ktorym przyszlam jednak potem bez zadnego pytania zaczal robic to ze mna ten 2 facet ktory przyszedl ze swoja dziewczyna... ja nie wiedzialam co sie dzieje... nie ustalalam tego wczesnej a poniewaz bylam pijana nie umialam zdecydowanie zaprotestowac... On robil to bez prezerwatywy i nie zapytal sie mnie o zgode... Wtedy myslalam ze to moja wina lecz poznalam chlopaka ktory uswiadomil mi pewne rzeczy. Nie bylam wtedy pelnoletnia (mialam 16 lat) a oni najpierw podali mi alkohol zebym potem nie protestowala... Nie zgodzilam sie na sex z tym 2 facetem a on wykorzystal moj stan i zrobil to bez pytania. Jak powiedzialam temu facetowi z ktorym przyszlam ile mam lat powiedzial ze "lubi takie" Kobieta ktora byla ze swoim chlopakiem takze robila wszystko zebym sie nie bala i czula sie ze niby wszystko jest ok i patrzyla jak jej chlopak uprawia sex ze mna... Teraz okropnie wstydze sie ze umowilam sie z tym gosciem... bylam mloda i chcialam sprobowac czegos nowego ale czuje ze oni (wszyscy ponad 20 lat) wykorzystali moja mlodosc i niedoswiadczenie, specjalnie podali mi alkohol a co do tego zeby robili to ze mna obydwaj umowili sie juz wczesniej tylko ze ja o niczym nie wiedzialam... Pytanie moje wiec brzmi czy poniewaz oni wykorzystali moja bezradnosc i brak zdolności do rozpoznania znaczenia czynu i pokierowania swoim postępowaniem sytuacja ta wyczerpuje znamiona gwałtu i moge ja zgłosic na policje?? Prosze o jak najszybsza odp bo jezeli moge chcialabym to zrobic jak najpredzej.Pozdrawiam