czy warto uciec.....

• Autor wątku Autor wątku juluś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

juluś

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
22
witam.
tak jak wyzej napisalam,czy warto?chodza mi rozne mysli po glowie,ze moze jakby udalo mu sie uciec...... wiem,nie rozsadne,glupie,,ale takie mam mysli.jak wszedzie sa dwie strony medalu.prosze napiszcie swoje opinie.
dziekuje.

jeżeli wolisz pociszyć się chwilą ze swoim ukochanym a później znów go stracić na dłużej no to sama się domyśl czy warto.....w życiu nie pozwoliła bym na to poniewaz wtedy wszystko zaczyna się od nowa i kilka dni dłużej........ straci prawa jakie nabrał, nie dostanie nic....nie warto...mam przyjaciółkę chciała wyjechać ze swoim jak go wypuszczą na przerwę ale na szczęście wybiłam jej to z głowy....można tylko sobie jeszcze bardziej nabałaganić /...

Juluś wybij to sobie z głowy...to rozwiązanie (o ile to można nazwać rozwiązaniem)na krótka metę.Zapłaci za to twój luby i to podwójnie .....

ja to dziewczyny rozumiem,wiem,ze tak nie powinnam myslec.....ale sam narzucil ten temat,i jesli poprosi mnie o pomoc-pomoge.wy zapewne tez bysie pomogly?

Nie.To jak wpędzić Go w jeszcze gorsze bagno.Ja bym nie pomogła....

i tak znajda nawet w innym kraju po 4 latach a teraz zostaje sama ze wszystkimi problemami wiec ..

tak ...ucieczka to bardzo zly pomysł. Wyjechalam z nazeczonym do Hiszpanii, bylismy tam 6 lat i w koncu go zlapali. Teraz sa tylko z tego propblemy..

Pomagaj, pomagaj!!! Tylko najpierw poszukaj trzeciej osoby, która jak już WAS wsadzą , pomoże ucieć Wam obojgu z oddziału dla "N".

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót