Dane osobowe w sieci

• Autor wątku Autor wątku aneusz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

aneusz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
20
Witam mam taki problem, firma home.pl nie chce zlikwidować moich danych z publicznej bazy whois ,tłumacząc się że to odgórne zarządzenie danego operatora domen tego zakazuje?
Może tak być,przecież to są pełne dane adresowe wraz pełna lokalizacją
Co mam zrobić w tej sytuacji? dodam ze podczas rejestracji ani w regulaminie nie bylo takiej informacji,co nawet pracownik mi potwierdził.Dodam jeszcze że ma kupe reklam na adres nawet z za granicy.

od miesiaca nie moge uzyskac odpowiedzi? brawo jak taka pseudo elita ma tworzyc prawo to nic sie nie zmieni w tym kraju dalej bedzie takie chore prawo jak jest .Teraz wiem skad sie bierze.

Nic nie stoi na przeszkodzie aby udać się do odpłatnej porady do kancelarii zawodowca. Droga wolna.

Przy takim podejściu to nawet jak wiem to bym nie odpowiedział, nie lubię jak ktoś mi na ambicję siada.

Nikt nie ma tutaj obowiązku udzielania odpowiedzi, na prv tym bardziej - więc nie potrzebnie piszę Pan do mnie na prv.

Tak tylko ze przez miesiac nie powiedzialem nic zadalem normalne pytania i czekalem cierpliwie to tez zle podejscie mi powiesz??? Daj spokoj ludzie pseudo spoleczni co wybieraja sobie komu co odpowiedziec, nie macie pojecia o ideach spolecznych.
Dziekuje bardzo do widzenia zreszta jakie prawo taka pomoc .

Ma Pan rację, jeden taki temat już Pan założył, więc ten zamykam

Pozdrawiam,

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót