Darmowe wpisy do katalogu

• Autor wątku Autor wątku daniel_321
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam,
Czy ktoś z Państwa pamięta czy elov wysyłał link do aktywacji na maila?

witam
czy ktoś może mi podpowiedzieć jak walczyć z tymi ***. Chcą ode mnie *** 4 tys zł. Odsprzedali dług firmie windykacyjnej. Sprawa trafiła do sądu. Jakich argumentó używać w sądzie. Bo znając nasze realia to ja będę musiał się tłumaczyć a nie oni

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie, to oni mają wykazać zasadność roszczenia. Wystarczy odpowiednio przedstawic własne argumenty, a przede wszystkim obalić argumenty powoda. Tu chyba nie powinno być problemów

marcin_pa

to wielka ściema z tym "odsprzedawaniem" długu firmie windykacyjnej. Nie wiem o jakiej konkretnie mówisz, ale wiedz że te firmy nie istnieją, to kolejny klon firmy DOMIŚ do której należy serwis eelov.pl.
Nie odbieraj od nich telefonów, ani nie odpowiadaj na pisma.

Zastanawia mnie też jeszcze jeden fakt. Co z transformacją tej witryny z adresu "elov.pl" na "eelov.pl"....przecież wraz z transformacją umieszczone w tym serwisie firmy powinny dostac jakies dokumenty czy zgadzają się na pozostanie w serwisie, który teraz zmienia nazwę. Wg. mnie zmiana nazwy serwisu bez informowania o tym użytkownika jest równoznaczne z zerwaniem tej ich i tak bezprawnej umowy.

pozdrawiam.

Witam wszystkich "dluznikow" firmy elov.pl !!!
Po dwoch latach walki z P.Zajaczkowskim-elov.pl ,dzis mam wyrok sadu ,jako strona wygrana (wyrok prawomocny).Moj dlug to 3000 zl,nie zaplacilem nawet 1 zlotowki temu zlodziejowi .Firma ELOV.PL = QUATTRUM .Prosze sie nie bac tych dziadow ,to jest jedna wielka banda .Ponizej instrukcja obslugi dziadow:
-jesli dzwoni i pyta,kiedy Pan zaplaci?odp.nigdy
-jesli przychodzi wezwanie na sprawe ?stawic sie i od razu mowic jak jest(ze jest to zlodziej i kret).

Sad zna Zajaczkowskiego i cala bande z QUATTRUM :?:

Powrót