Dawca nasienia a alimenty.

• Autor wątku Autor wątku Gaweł
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pejotwroc napisał:
Czyli ładna buzia gwarantuje udany dziecko. Nie ma znaczenia że może chorujesz na hemofilię?
Co z tego że nie znają twoich danych. Jak będzie bardzo zawziętą, miała dużo samozaparcia, sprytu i czasu to jest duża szansa że dziecko pozna tatusia.

Chyba nie ma dyskusji, autor podjął już decyzję. Rzuciłem okiem w jego poprzednie posty, on się odnosi do forumowiczów "Mordeczki", "Siema".

Ale może to go tłumaczy:
k4rol13 napisał:
miałem poważny wypadek przez który mam problemy z umysłem. Nie myślę racjonalnie. Mam poważny uraz psychiczny

Pejotwroc napisał:
Czyli ładna buzia gwarantuje udany dziecko. Nie ma znaczenia że może chorujesz na hemofilię?
Co z tego że nie znają twoich danych. Jak będzie bardzo zawziętą, miała dużo samozaparcia, sprytu i czasu to jest duża szansa że dziecko pozna tatusia.

Pierw badania muszę zrobić. Mam podpisać ze zrzekam się praw i a ona o alimenty. Jeszcze w banku muszę się dowiedzieć jak to wyglada ale tutaj was pytam o jakieś info

Ona nie może się zrzec alimentów. Nawet gdyby było to możliwe, to byłoby to uprawnienie dziecka, nie rodzica (co oznacza, że zgodę musiałby wydać sąd, a żaden sąd rodzinny tego nie zrobi).

Powrót