Decyzje prawnie wadliwe

• Autor wątku Autor wątku Admini
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Admini

Użytkownik
Odpowiedzi
34
Witam... czy ktoś mógłby mi napisać, gdzie moge znaleźć coś na temat skutków prawnych funkcjonowania w obrocie decyzji prawnie wadliwych. Chodzi mi o jakieś materiały, opracowania, książki, tzn. o podanie tytułów i autorów. Czy w ogóle jest tu jakiś specjalista z zakresu prawa administracyjnego?? Potrzebuję pomocy...

1. Zapewne znajdzie się coś w komentarzach i podręcznikach do kpa.
2. Pewnie jest, ale proszę najpierw zadać pytanie, a nie sondować :)

No tak, skoro forum prawne, to pewnie ktoś jest ;) Moje pytanie dotyczy własnie skutków funkcjonowanie w obrocie decyzji prawnie wadliwych... Potrzebuje tego pilnie na jutro, a niestety nie mam mozliwości pójścia do biblioteki. I chciałam przy okazji zapytać, czy ktoś pomógłby mi ułożyć plan pracy na dany temat... tylko nie wiem, czy to dobry pomysł pytac o to na forum... :(

Taczej niedobry, bo tu nie odrabiamy zadań / piszemy prac za nikogo. Poza tym raczej wątpię, aby ktoś spędzał noc nad tematem, bo pan musi jutro oddać, a wcześniej nie wziął się do roboty :)

To nie praca domowa, i proszę pochopnie nie oceniać sytuacji, jeśli nie są znane wszystkie fakty. Przede wszystkim to nie jest potrzebne na jutro, ten plan. Tak tylko zapytałem. Wystarczyło odpwoiedzieć, że nie a nie krytykować...

Skoro nie praca domowa, to co? Poza tym sam pan napisał, że "potrzebuję tego pilnie na jutro". A co do krytyki - cóż, pisząc na forum publicznym należy się z nią liczyć :)

Admini idź jutro na konsultacje do profesora i powiedz mu:

"masz mi to zrobić na jutro" :cool:

Powrót