dekoder nie jest własnościa sprzedawcy a operatora, co robić

• Autor wątku Autor wątku tomcio123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tomcio123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Zakupiłem dekoder enki z aktywną kartą od gościa na allegro. Gość sprzedawał dekoder, gdyż po paru miesiącach użytkowania, zrezygnował z enki i przeżucił się na cyfrę. Miał opłacić w ciągu miesiąca pozostałe miesiące aktywności abonamentu. Po 3 miesiącach operator zablokował kartę, gdyż nie było opłacane. Dodatkowo przy okazji, dowiedziałem się że dekodery enki są tylko na wynajem, przyznawane abonentom. Mam na ismie, podpisane przez sprzedawcę, że dekoder jest jego własnością jak i to że pozostałe miesiace abonamentowe opłaci. Co robić z tym fantem???????:what:
Gość nie odbiera telefonów ani maili.

A gdzie można składać skargi na Allegro, gdyż jak im napisałem o tej całej sprawie, to jedynie co mi napisali, to , że nie są w stanie wszystkich aukcji sprawdzać dokładnie. A ja widzę, że handel np. nie swoimi dekoderami wszystkich 3 operatorów, jest na Allegro cały czas na porzątku dziennym. Według mnie to można posądzić nawet o współpracę w paserstwie, bo przecież to ich portal, i powinni być odpowiedzialni za to czym się handluje na ich portalu. Biorą pieniądze za udostępnianie i nawet zbytnio nie sprawdzają czym ludzie handlują.

Powrót