deportacja z uk-pomocy

• Autor wątku Autor wątku mama711
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
sylwiawaw dziekuje z odpowiedz.
Ciągle jeszcze czekamy na decyzje Homo Office,juz ok 2 mcy.
Jak długo mozna czekać na decyzje ?

nie ma okreslonego limitu i decyduja wzgledy praktyczne
prawdopodobnie rozwazaja reprezentacje od prawnika

Witam!! Jestem w takiej samej sytuacji! Co mam robic? Prosze o jakies rady? Gdzie mam napisac ten list? Jakis konkretny adres?
Czy komus udalo sie uniknac deportacji?

Witam!Pytanie podstawowe brzmi;CZY FAKTYCZNIE GROZI PAŃSTWU DEPORTACJA CZY EKSTRADYDCJA ? bo to zasadnicza różnica.Po deportacji powrót do UK jest utrudniony co najmniej przez kilka lat natomjast po ekstradycji można wrócić natychmijast po odbyciu kary w PL.

Mam pytanie pracowałam kilka lat w pewnej firmie i zdobylam troche pisemnych referencji od klientow ktore moj szef wrzucał na swoja strone . Czy teraz jak juz u niego nie pracuje moge zazadac zeby je usunął skoro widnieje tam moje imie i nazwisko ?

witam.c.d.moj partner byl deportowany,podpisal pismo ,ze moze wrocic 19 stycznia do Anglii.czy trzeba cos jeszcze zrobic przed wyjazdem? moze trzeba sie z kims skontaktowac,zeby upewnic sie ,ze ta data jest 100%-owa?

witam masz problem z wjazdem do UK po deportacji mogę pomóc tel kontaktowy 00447901069538 napisz sms a na pewno oddzwonię

zlociuchny123 napisał:
Witam!Pytanie podstawowe brzmi;CZY FAKTYCZNIE GROZI PAŃSTWU DEPORTACJA CZY EKSTRADYDCJA ? bo to zasadnicza różnica.Po deportacji powrót do UK jest utrudniony co najmniej przez kilka lat natomjast po ekstradycji można wrócić natychmijast po odbyciu kary

Co za bzdura ze można wrócić! !!!!

Dzien dobry. Mam pytanie poniewaz w serpniu 2016 roku dostalam dokumenty o deportacje mnie z UK poniewaz nie mialam adresu zamieszkania ani pracy. Kupilam sobie bilet i po 30 dniach przylecialam do PL ( nie odwolywalam sie ). Teraz w kwietniu 2017 chce poleciec do UK do znajomego. Nie wiem gdzie moge sie dowiedziec czy ja mam jakis zakaz wjazdu do UK. Nie mialam nigdy problemow z prawem ani w Polsce ani w UK.

Powrót