Depozyt nieprawidlowy

• Autor wątku Autor wątku wilu188
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wilu188

Witam!
Mianowicie jak mogę pomóc siostrze .
Otóż moja młodsza siostra podała swój nr konta drugiej siostrze i jej mężowi do wpłat wczoraj dowi dowiedzieliśmy się że nie wolno tak robić ,dziś byliśmy u radcy podatkowego i powiedział aby siostra stworzyła umowy ewentualnie on to może zrobić ale to będzie trochę czasu i odliczyć od tych wpływów 0.5% podatku tylko że druga siostra nie chcę tych umów podpisać umowa depozytu nieprawidlowego siostra chce zapłacić te podatki I tu niewiemy co zrobic bardzo prosimy o pomoc

W tym recz że to aż pół roku wstecz w niedzielę dowiedzieliśmy się o tym ,że nie można tak robić siostra najmłodsza chciała pomóc ale zaś starsza siostra i jej mąż nie chcą współpracować w dodatku się do młodszej siostry nie odzywają jak rozmawiałem z starsze siostra to powiedziała że ona nic nie będzie podpisywać i że umywa od tego ręce a moja siostra została z problemami może jest ktoś na grupie co pokieruje co możemy zrobić

Ale jak mamy pomóc? Doradca podatkowy na pewno wszystko wyjaśnił - nic innego nie można wymyśleć. Nie mamy mocy sprawczej aby pogodzić siostry.

Powrót