Desperacja!!!!!

• Autor wątku Autor wątku begonia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

begonia

Użytkownik
Odpowiedzi
66
Proszę o pomoc prawną , bo ja juz nie wiem co robić. Mam mieszkanie i babcie w nim na dożywociu. Ostatnio zgodziła sie sprzedaż mieszkanie i za to kupic większe , bo w tym starym to nam ciasno ( 2 pokoje i 5 osób). A teraz cos jej sie odwidzialo i zmieniła zdanie, ja już dałam ogloszenia ( koszty 200 zł) i podpisałam uowy z kilkoma biurami nieruchomości. Terroryzuje mnie na każdym kroku, gra na moich uczuciach, , że ja zaniedbuje i itp.itd.Czy ja mam jakies prawa , czy do końca jej dni będę znosić jej humory??? :what:

[cytat="begonia":18rh00uw], czy do końca jej dni będę znosić jej humory??? :what:[/cytat:18rh00uw]
Niestety :wow: Większość z nas ma ten ból. Z babciami przeważnie już tak jest.

Ale mnie nie chodzi o to, ze babcia jest jaka jest tylko o to , że ja nic nie mogę bez jej przyzwolenia z mieszkaniem, a chcę ją wziąść ze soba do nowego i wiekszego. A tu nic nie mogę.......

[cytat="begonia":3o1gabl5]A tu nic nie mogę.......[/cytat:3o1gabl5]
:(

cZY TO MA BYĆ PORADA PRAWNA?????????????????????????? BO JEŚLI TAK TO SERDECZNIE DZIEKI!

Nie krzycz na nas :x Zachowujesz się arogancko, trochę więcej cierpliwości w oczekiwaniu na odpowiedź.
Temat zamykam, bo pytanie ponownie postawiono w odpowiednim dziale.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót