dewastacja mienia odpowiedzialności osób

• Autor wątku Autor wątku Hardplay
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

Hardplay

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
witam mam problem wynajęłam budkę gastronomiczną o wartości 32 tys. Ludzie którzy to wynajeli zniszczyli mi ją tejże brakuje sprzętu , zostawili zepsute jedzenie . Z którym jest problem z utylizacją , jest syf , zamrażarka nie nadaje się do użytku muszę ją zutylizować tragedia po prostu wynajęłam firmę zapłaciłam za częściowe posprzątanie jej . a oni nie poczuwają się do odpowiedzialności za to . W umowie jest zaznaczone że ma być oddana w stanie takim jak wynajęli .. jest bardzo dużo pisania miałam problem z odzyskaniem jej bo pani od której dzierżawili teren przywłaszczyła ją sobie na potrzet tych państwa długów ,... cudem ją odzyskałam potrzebuje dobrego I NIEDROGIEGO PRAWNIKA Z WROCŁAWIA prawnika któremu naświetla już całą sytuację nie wiem jak to ugryźć I JAK NAPISAĆ WNIOSEK O CO MOGĘ SIĘ STARAĆ W TYM PRZYPADKU ....

Był protokół przekazania, zdjęcia i protokół odbioru ze zdjęciami i wykazem zniszczeń? Bo jak inaczej udowodnisz w sądzie że nie wynajęłaś w takim stanie jak powiedzą że tak już było? No chyba że masz to każda papuga ogarnie która zajmuje się sprawami cywilno-gospodarczymi.

mam zdjecia przed wynajmem i po wynajmie i teraz chcem powołoć rzezoznawce by oszacował mi straty i zniszczenia w buce problem jest w tym że nie stać mnie na drogiego papugę by to ogarnął mi i właśnie nie wiedzieliśmy jaką sprawę zakładac myśleliśmy że sprawa cywilna wystarczy

Powrót