T
Tyfus93
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, W styczniu 2013 roku mój kuzyn namówił mnie za wzięcie cyfrowego polsatu. Mówił, że nie może bo ma długi i jest notowany w Krajowym rejestrze dłużników, a ma dzieci itd. Stwierdziłem , że skoro to jest mój kuzyn to nie będzie mnie oszukiwał i będzie płacił. Po prostu mną zmanipulował. To była czysta manipulacja. Owszem płacił ale do pewnego czasu. Kiedy zaczely mi przychodzic listy o tym ,że nie zapłacił za dwa miesiące zabrałem mu dekoder . Powiedziałem mu ze jak zaplaci to mu oddam. No i oczywiście nie zapłacił wgl. nic. Dług urósł. Rozwiązali umowe co też kosztowało. Pytanie:
Co mogę zrobić żeby nie płacić za niego ?
A drugi problem jest taki , że zadłużyłem się w vivusie , chcę to rozłożyć na raty, pisałem do windykacji która przejęła ten dług od vivusa maile,lecz oni nie odpisują. Czy można dług z vivusa rozłożyć na raty ? Miał ktoś tak kiedyś ?
Co mogę zrobić żeby nie płacić za niego ?
A drugi problem jest taki , że zadłużyłem się w vivusie , chcę to rozłożyć na raty, pisałem do windykacji która przejęła ten dług od vivusa maile,lecz oni nie odpisują. Czy można dług z vivusa rozłożyć na raty ? Miał ktoś tak kiedyś ?