E
EddieK
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam
Juz raz tu pisalem w sprawie wezwania do zaplaty
http://forumprawne.org/windykacja/570090-dziwne-wezwanie-do-zaplaty.html
Ale teraz nastapil dalszy ciag tej sprawy, tj zadzwonilem do tej kancelarii dowiedzialem sie ze mandat byl 6 pazdziernika 2011, czyli przedawniony, stwierdzilem ze zaplace to jak bede mial pieniadze bo aktualnie nie mam pracy. Osoba z kancelarii Koksztys wydzwania do mnie caly czas i "jutro sprawa idzie do sadu" i trwa to juz ponad miesiac, rozumiem ze jest to w ich interesie ale bez przesady zeby wydzwaniac nawet kilkanascie razy na dzien, to jest pierwsza sprawa, ktora chcialbym zalatwic. Nie wiem, podpada to pod stalking? Nie mam pojecia co zrobic.
Sprawa druga to taka, ze od jakichs dwoch tygodni ciagle dostaje reklamowy spam
Wkleje tekst wiadomosci:
Teraz pytanie co moge z tym zrobic? Nie za bardzo moge zmienic nr tel. Juz wolalbym gdyby oni oddali te sprawe do sadu, a nie co chwile wysylaja mi reklamy, wdzywaniaja do mnie itd. Raz ta osoba juz przegiela, rozlaczylem sie i dodalem nr do zablokowanych, ale po 5 min telefon z innego numeru. Zwariowac mozna.
PS. Sorry za brak polskich znakow, ale udalo mi sie pokopac w systemie znowu
Juz raz tu pisalem w sprawie wezwania do zaplaty
http://forumprawne.org/windykacja/570090-dziwne-wezwanie-do-zaplaty.html
Ale teraz nastapil dalszy ciag tej sprawy, tj zadzwonilem do tej kancelarii dowiedzialem sie ze mandat byl 6 pazdziernika 2011, czyli przedawniony, stwierdzilem ze zaplace to jak bede mial pieniadze bo aktualnie nie mam pracy. Osoba z kancelarii Koksztys wydzwania do mnie caly czas i "jutro sprawa idzie do sadu" i trwa to juz ponad miesiac, rozumiem ze jest to w ich interesie ale bez przesady zeby wydzwaniac nawet kilkanascie razy na dzien, to jest pierwsza sprawa, ktora chcialbym zalatwic. Nie wiem, podpada to pod stalking? Nie mam pojecia co zrobic.
Sprawa druga to taka, ze od jakichs dwoch tygodni ciagle dostaje reklamowy spam
Wkleje tekst wiadomosci:
Z tego co sie orientuje pod zadnym pozorem ta kancelaria nie moze sprzedac mojego nr tel do agencji reklamowej i ta agencja nie moze wysylac mi co chwile reklam.Pozyczka dla zadluzonych. Zamien swoje zobowiazania na jedna mala rate. Zadzwon teraz pod numer 22 xxxxxx i plac jedna mala rate!
Teraz pytanie co moge z tym zrobic? Nie za bardzo moge zmienic nr tel. Juz wolalbym gdyby oni oddali te sprawe do sadu, a nie co chwile wysylaja mi reklamy, wdzywaniaja do mnie itd. Raz ta osoba juz przegiela, rozlaczylem sie i dodalem nr do zablokowanych, ale po 5 min telefon z innego numeru. Zwariowac mozna.
PS. Sorry za brak polskich znakow, ale udalo mi sie pokopac w systemie znowu