N
nsaa21222
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, w 2016 roku wziąłem raty na jeden produkt w Saturnie, niestety dałem się omamić i wcisnęli mi kartę kredytową w Santander Consumer Bank S.A, aby nie marnować Państwa czasu napiszę krótko przez jakiś rok spłacałem z opóźnieniami, ale odsetki tworzyły się, nie zapłaciłem jeden termin, drugi, trzeci, aż zaczęły przychodzić pisma komornicze, z firm, które teoretycznie nie istnieją lub ciężko zdobyć informacje na ich temat. Nie mam takiej kwoty, aby spłacić wszystko, nie mam zamiaru iść do chwilówek i zapożyczać, aby spłacić dług i zrobić drugi, rodziny nie posiadam. Zacząłem pracować u dwóch pracodawców i chcę spłacić to wszystko w przyszłym miesiącu, ale dostałem 11 sierpnia e-mail o takiej treści:
Bank nie przysłał mi żadnych informacji, aby dług wobec nich został sprzedany drogą telefoniczną czy też pocztową. Nie kontaktowałem się z tą firmą Windykacyjną, ponieważ uznaję to za spam, jeśli nie dostałem tych informacji od poczty. Proszę o doradzenie co mam zrobić w tej sytuacji. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
EOS KSI Polska Sp. z o.o. zwraca się z prośbą o pilny kontakt do dnia 12.08.2017 pod numerem telefonu 223563402, od poniedziałku do piątku w godzinach 07:00 – 21:00, w soboty w godzinach 08:00 – 16:00 (opłata zgodna z taryfą operatora).
Z poważaniem,
Łukasz Dąbrowski
Specjalista ds. Windykacji
EOS KSI Polska Sp. z o.o.*
Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7a
02-366 Warszawa
KRS: 0000114457
Bank nie przysłał mi żadnych informacji, aby dług wobec nich został sprzedany drogą telefoniczną czy też pocztową. Nie kontaktowałem się z tą firmą Windykacyjną, ponieważ uznaję to za spam, jeśli nie dostałem tych informacji od poczty. Proszę o doradzenie co mam zrobić w tej sytuacji. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.