Dlug w firmie suisse legiste sp.z.o.o

• Autor wątku Autor wątku sweet86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sweet86

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam , mam dlug w firmieSuisse Legiste Sp. z.o.o kwota moja jest 47 tys zl zadluzenie te jest bardzo duze , moja sprawa to sprawa cywilna . Wplacilem jednorazowo 10tys i co miesiac po 1000zl . Jednak jest maly problem. Obecnie przebywam w UK mam ciezko sytuacje finansowa , ma tu tez swoje problemy i niestety nie stac mnie by zaplacic w tym miesiacu 1000zl ( 200 funtow) Firma ta wysyla mi emaile- ( W związku z brakiem spłaty podjęliśmy czynności zmierzające do odzyskania całego długu, oraz powiadomienia odpowiednich organów do ustalenia pana miejsca dokładnego pobytu.) wiadmosc dzisiejsza . Co moge zrobic , ja w zaden sposob sie nie ukrywam , placilem na czas do tego miesiaca . Mam tu rodzine i jestem tu legalnie . Prosze o pomoc .

sweet86 napisał:
Jednak jest maly problem. Obecnie przebywam w UK
Generalnie to nie jest problem dla ciebie, tylko dla firmy
sweet86 napisał:
( W związku z brakiem spłaty podjęliśmy czynności zmierzające do odzyskania całego długu, oraz powiadomienia odpowiednich organów do ustalenia pana miejsca dokładnego pobytu.)
:D:D:D

Napisz więcej szczegółów o sprawie, być może będziesz mógł pomysleć o upadłości w UK.

Chcialbym sie dowiedziec co moge dalej zrobic ? Jesli nie mam teraz pieniedzy co firma ta moze mi zrobic , czy rzeczywiscie moga mnie zabrac z UK ? Sprawa ta ma juz ponad 10lat byl to wypadek w pracy ,bylem ochroniarzem licencjonowanym stalem na dyskotekach i koles z boku wybiegl i prosto z pobita butelka do mnie zlapalem go delikatnie za szyje i do dzis (niby) nie ma czucia w lewej stronie ciala . Chce sie dowiedziec czy firma prawnie moze mi zaszkodzic .

Jeśli to jest roszczenie cywilne, to nikt znikąd nie będzie cię zabierał, ani nigdzie na ciebie czekał na lotnisku.
Generalnie to niewiele ułatwiłeś tę pomoc... Rozumiesz jakie szczegóły? Źródło roszczenia, kiedy nakaz, klauzula, komornik itp.

Powrót