Dlug w Ultimo

• Autor wątku Autor wątku Konstancja111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Konstancja111

Użytkownik
Odpowiedzi
132
Witam mialam nakaz zaplaty w postepowaniu upominawczym wierzyciel Ultimo w styczniu okolo 1500 zl , zadzwonilam w lutym zeby sie dogadac , kazali zaplacic 1750 zl i wycofaja sprawe ..wplacilam . Jakiez bylo moje zdziwienie gdy w czerwcu dostalam nakaz zaplaty 600 zl plus koszty , dzwonilam do nich ale nie chca rozmawiac mam wplacic i juz , komornik powiedzial ze mam dogadac sie z wierzycielem co robic ? Mam zajeta rete rodzinna .

Ile razy jeszcze zapytasz o to samo.

Konstancja111 napisał:
Witam mialam nakaz zaplaty w postepowaniu upominawczym wierzyciel Ultimo w styczniu okolo 1500 zl , zadzwonilam w lutym zeby sie dogadac , kazali zaplacic 1750 zl i wycofaja sprawe ..wplacilam . Jakiez bylo moje zdziwienie gdy w czerwcu dostalam nakaz zaplaty 600 zl plus koszty , dzwonilam do nich ale nie chca rozmawiac mam wplacic i juz , komornik powiedzial ze mam dogadac sie z wierzycielem co robic ? Mam zajeta rete rodzinna .

Cały czas pisze Pani o jakichś dwóch nakazach zapłaty. Najwyraźniej oba tytuły są na dwie różne należności , proszę to dokładnie przeczytać.

Ostatni raz , jeśli nakaz zapłaty się uprawomocnił (brak twojej reakcji) to pozostaje zapłacić.

Powrót