A
aniia88
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
Witam,dostałam nakaz zapłaty przedsadowy 300 zł od adwokata z sadu( nie komornik) Napisano ze jesli nie zapłace powodowi( ener) to sprawa trafi na droge sadowa.Zapłaciłam za 2 dni od otrzymania listu na nr konta powoda czyli ( dostawca pradu) Ale jest problem ,nie wiem czy przypadkiem sprawa nie została oddana gdzies dalej a to konto na ktore wpłaciłam juz jest nie wazne( SPRAWA JEST W WINDYKACJI)
1) Czy dobrze zrobiłam wpłacajac na konto ,na ktore zawsze płace za prad?
2) Czy jesli nie to pieniadze zostana mi zwrocone lub przeksiegowane( nr na konto adwokata ,komornika)
I jeszcze jedna sprawa , do pisma była dołaczona karteczka czy przypominaja o długu na 835 zł ( TYLKO TO BYŁO NAPISANE)
Oczywiscie wpłaciłam to tez ale tez na ten sam nr konta( powoda)
TERAZ SIE BOJE ZE MIAŁAM ZAPŁACIC GDZIE INDZIEJ ( ADWOKAT ,KOMORNIK,WINDYKACJA) A JA WPŁACIŁAM NA MOJ NR KONTA CZYLI TEN CO OD LAT PŁACE RACHUNKI
Zapłacilam razem ponad 1100zł i sie boje ze pieniadze doszły tam gzdie nie trzeba a mnie czeka sad poniewaz oczekiwali wpłaty gdzie indziej
Dziekuje za odp
1) Czy dobrze zrobiłam wpłacajac na konto ,na ktore zawsze płace za prad?
2) Czy jesli nie to pieniadze zostana mi zwrocone lub przeksiegowane( nr na konto adwokata ,komornika)
I jeszcze jedna sprawa , do pisma była dołaczona karteczka czy przypominaja o długu na 835 zł ( TYLKO TO BYŁO NAPISANE)
Oczywiscie wpłaciłam to tez ale tez na ten sam nr konta( powoda)
TERAZ SIE BOJE ZE MIAŁAM ZAPŁACIC GDZIE INDZIEJ ( ADWOKAT ,KOMORNIK,WINDYKACJA) A JA WPŁACIŁAM NA MOJ NR KONTA CZYLI TEN CO OD LAT PŁACE RACHUNKI
Zapłacilam razem ponad 1100zł i sie boje ze pieniadze doszły tam gzdie nie trzeba a mnie czeka sad poniewaz oczekiwali wpłaty gdzie indziej
Dziekuje za odp