długi z anglii

• Autor wątku Autor wątku marysia9786
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marysia9786

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
witam.mam mega problem.rok temu wróciłam z Anglii z długami niestety:-(bardzo chciałam tego uniknąć ale nie wyszło..byłam tam z chłopakiem ale los tak pokierował że się rozstaliśmy tylko że to ja zostałam z długami.rodzice ściągnęli mnie do polski.wyjeżdżając miałam karte kredytową zadłużoną na ok 200funtów i nie zamknęłam na dodatek konta (mój błąd najgorszy ponieważ teraz rośnie mi debet choć wyjeżdżając go nie było).nie wiem jak mam to spłacić choć bardzo bym chciała mam zablokowaną bankowość internetową a nie mogę odebrać poczty która przychodzi na adres w Anglii ponieważ nie wiem kto tam teraz mieszka..jestem od roku już w dołku z tego powodu prosiłam znajomych w Anglii żeby mi pomogli ale też nikt im nie udziela informacji w banku...pomocy proszę jak mam się do tego zabrać???

obawiam się że nie będę się potrafiła dogadać...fakt rozmawiam po angielsku ale jak pani z banku zacznie szybko mówić to mogę się pogubić..jak wyjeżdżałam stamtąd sporo polaków pracowało już w angielskkich bankach więc może uda mi się skontaktować z jakimś polskim urzędnikiem..

Zawsze mozesz poprosic aby mowili wolniej tutaj przeciez sa przyzwyczajeni do takich sytulacji no i mozesz zapytac czy jest mozliwosc aby porozmawiac z kims po polsku.

dzięki wielkie za odpowiedź:) pozdrawiam

Powrót